U Pančevu 4. avgusta protest protiv trovanja pasa (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zasto cenzurisete komentare u kojima se kritikuje nesposobnost i nezainteresovanost policije i inspekcije po pitanju masovnog trovanja.

  2. Bila sam na protestu i zažalila na moju veliku žalost i na žalost životinja.Prvo je rečeno biće neki zahtevi ali nije ništa precizirano,pa da se samo okupljamo i da niko neće govoriti,onda su neki ljudi govorili ali veoma nemušto i bez ikakvog smisla da bi taj čovek bez oka koji je pozvao na protest rekao da će eto biti nešto sutra prekosutra predato i to opet ne znamo kome.
    Zbog loše organizacije i nepostojanja ciljeva i zahteva na protestu se okupilo šezdesetak ljudi.To ne da je premalo nego je ništa u odnosu na problem.
    Treba videti ko je i kako planirao i ko je inicijator svega ovoga,to je od početka nejasno.Tu je neki čovek bez oka, koji je pretpostavljam iz Levijatana i koji poziva i priča koješta,pa onda neka devojka koja na društvenim mrežama organizuje i opet poziva.Veoma neozbiljno je ispalo sa sve vremenom u nedelju u podne ispred prazne skupštine opštine!!?
    Znala sam odma da će nas biti nekoliko desetina.Amaterski je sve odrađeno i zato je takav rezultat na kraju.A trovači se kako ste gore i napisali smeju i nastavljaju svoje iživljavanje na životinjama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.