U dve nesreće koje su dogodile tokom noći i jutra u Beogradu povređeni su žena (40) i muškarac (47), rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.Muškarac je lakše povređen u nesreći koja se dogodila oko pola pet jutros na Novom Beogradu, dok je žena ozbiljnije povređena kada ju je udario atomobil dok je vozila bicikl.Saobraćjana nesreća se dogodila sinoć oko 20 časova u Ulic

U dve nesreće koje su dogodile tokom noći i jutra u Beogradu povređeni su žena (40) i muškarac (47), rekla je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je lakše povređen u nesreći koja se dogodila oko pola pet jutros na Novom Beogradu, dok je žena ozbiljnije povređena kada ju je udario atomobil dok je vozila bicikl.

Saobraćjana nesreća se dogodila sinoć oko 20 časova u Ulici Milorada Jovanovića kod fabrike FMP i ona je sa povredama glave, prelom leve podlaktice prevezena u Urgenti centar.

U noći između četvrtka i petka lekari Hitne pomoći imali su ukupno 139 intervnecija, od čega 17 na javnom mestu. Lekarsku pomoć najčešće su tražili asmatičari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari