U Nišu formiran Građanski front Srbije

*Đokica Jovanović: Mi ćemo se baviti politikom, koja neće biti stranačka, već će voditi računa o javnom i interesu ljudi

Ostavite komentar


  1. Азашто баш у Нишу?
    Тако провидно и јадно…

  2. Naravno da je građanski front samo prilika da se pojedinci domognu para i to onih stranih jer smo slične stvari već gledali sa mnogim pokretima koji su se kasnije stopili sa strankama žutih a narod ne želi da više ikada ima veze sa najvećim lopovima u Srbiji-žutima.

  3. Nije njima zadatak borba za javni interes, prava građana i medijske slobode i borba protiv korupcije, njima je zadatak da naškode Vučiću i njegovoj vlasti, ali to im narod Srbije neće dopustiti.

  4. Ma kakav građanski front, od početka je jasno i svima očigledno da je u pitanju čist politički front zarad pokušaja destabilizacije vlasti.

  5. Ma kakvo gradjansko udruzenje, to se propali politicar pere i osniva ko fol udruzenje a pozadina je sasvim drugacija. Svi znamo ko stoji iza ovog "udruzenja"

  6. Да цитирам Матију Бећковића: све мој до мојега!

  7. "Građanski front". Kada se kaže front zna se vrlo dobro na šta se misli. Srbija nije toliko glupa koliko misle osnivači ovakvog i sličnih "frontova". Podrška ovakvim frontovima u Srbiji je oko 1% pa su samim tim nebitni i marginalni kao i inicijativa Ne Davimo Beograd.

  8. Bespotrebno skretanje pažnje, koje jasno pokazuje jedini cilj. Rušenje vlasti zarad ličnog dobitka.

  9. Sve ove aktivnosti su nagoveštavale da je neko počeo sa uspostavljanjem nove opozicije u Srbiji a to se ovih dana pokazalo kao tačno a naredni period će skinuti sve maske i videće se tačno ko su ti ljudi i ko stoji iza njih.

  10. Ja sam još pre godinu dana pričao da je to politička partija u nastajanju pa mi se neki ismejaše u facu. Sad kad ih pitam, izbegavaju temu.

  11. Neverovatan broj botova. Naravno da borba protiv samovolje i bahatosti vlasti može uspeti jedino kroz političku borbu. Sve je politika, samo aktuelne stranke su je ubacite u reality fazu.

  12. Izgleda da sad svako može biti političar kad vidim ovu gomilu plaćenika kako se ponašaju.

  13. botovi su dobili naređenja, i oni ih izvršavaju. to kao nije politika, nego šta je? prljavo partijsko podzemlje u akciji. i protiv takvih građani moraju da dignu glas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.