U Nišu međunarodna vežba upravljanja posledicama vanrednih situacija

Ostavite komentar


  1. da fabrika pumpi „Jastrebac“ u Nišu nije urnisana, bila je vredna spasavanja, jedini problem je dobra lokacija i nezainteresovanost za sve ispod Mečke. Igrala se deca, a svima je jasno da nema više onih dobrih Jastrebačkih pumpi, nego se kod poplava igraju nekakvim igračkama i danima ne mogu da iscrpu vodu.
    Vrednije pažnje je to što je sinoć na Tvrđavi svirao Nemanja Radulović sa svojim orkestrom, a žalosno je što je kiša prekinula koncert i što je ozvučenje bilo loše. Ne možeš dovesti virtouza, a namestiti posao toncima kod kojih sve škripuće i krči, to je nedopustivo. Iskreno se nadam, da će Nemanja za par godina moći ponovo da dođe u svoj rodni grad i da će koncert biti održabn u hali Čair.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.