U Nišu profesori geografije predaju matematiku

Ostavite komentar


  1. Kako onda i pored tog deficita moje kolege već godinama ne uspevaju da nađu posao na mestu profesora matematike?

    Dosta je dobrih studenata zaposleno sa normom 40-tak procenata ili je bez posla, dok neki stranački kadrovi sa tehničkim fakultetima ili još bizarnije sa završenim smerom geografije (gde jedva da imaju matematiku kao izborni predmet) rade u školama i osakaćuju decu.

    Bitno da smo mi brži, jači i bolji. Izgleda toliko brzo napredujemo čak i u pogledu školstva, kada uspevamo da geografe pretvaramo u matematičare, mesare u inženjere energetike a pravnike u trenere, doktore i tragikomičare.

  2. Kakva propaganda, kako ne dosadi ljudima da šire laži. Ja kao diplomirani matematičar već godinama sedim kući samo zato što nisam politički aktivna, a matematiku predaju nestručna lica koja su u stranci, koja lepe plakate po gradu i idu autobusima gde i kad im se kaže. I poznajem još ljudi sa završenom matematikom koji ili ne rade ili povremeno odrade neku zamenu… Stidite se ovakvih neistina!

  3. Pohađala sam i pomenutu školu i pomenuti fakultet. Nadam se da je ta profesorka geografije koja predaje geografiju i dalje ona ista koja je i meni predavala, mada davno beše Moja divna imenjakinja.

  4. Zašto ne objavljujete komentare koji Vam se možda ne sviđaju, ali koji su primereno napisani? “ Pravo da znate sve, ali što nam se dozvoli da objavimo“, e to je današnje slobodno novinarstvo?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.