U Novi Pazar se vratili pacijenti iz Beograda

Ostavite komentar


  1. A u pazarskoj opstoj bolnici u jeku epidemije, ne radi infektivno odeljenje vec zarazene pacijente smestaju na bolnicka odeljenja koja nisu namenjena za smestaj zarazenih osoba (usno, palijativa …,), tako da preti zaraza celoj bolnici ?!!

    1. Da,to je tacno je to.Doktor i dve medicinske sestre su na ušnom bile,a ja na palijativno.Sa veoma losim uslovim.Gde je dr Busat dosao samo jednom da javi da sam pozitivn na korona virus i u subotu da moram u Kragujevacu po nahodjenju Ministra zdravlja.Gde su nam odmah odradili labaratorojske analize i RTG i premestili na odeljenje gde su pacijenti koji cekaju rezultate da budu pusteni.Pa i ja sam mogla u tu bolnicu.Al iskreno hvala Bogu sto sam ovde.Takav tretmam i usluge ne znam ko moze biti zadovoljan,nestrucan kadar totalno.Ovde dr dolaze po dva puta minimum ,sestre su strucne.Veoma su pazljivi.Svaka pohvala za kragujevačko zdrastvo.

  2. Taman procitah ovaj clanak i pomilih da bar negde nesto funkcionise, a onda vieh i komentar. Strasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.