Protest u Novom Sadu zbog policijskog terora

Otkaz i zatvor za policajce koji su pretukli dečaka

Ostavite komentar


  1. Ma nemojte da se tu preseravate …. dosli ste sa istim zahtjevima kao i BLM u Americi. Dajte pare namjenjene policiji u neke druge svrhe… Nemate boljih ideja nego kopiranje Amerike. Prvo … posto vidim da niko od vas nije ni pogledao ni jedan snimak sa kojom brutalnoscu Americka policija bije uhapsene (narocito African American) … nema poredjenja sa Srpskom policijom … ne u tolikoj mjeri da se sada pozivate na uzimanje para. Ti su zahtevi potpuna kopija zahtjeva Americkih BLM protestatora. Sto se tice onih koji koriste svoje pozicije u policiji da se izivljavaju treba da gube posao jer takvim ljudima nema mjesta u nasem drustvu … ali da se sada mi nesto tu pravimo da smo veci Amerikanci od samih Amera i da policiji uzmemo para … pa sta mislite da bi se desilo. Svi ti policajci bi izgubili plate ili bi im se smanjile do te mjere da bi se umjesto 10-20% potkupljivih povecao broj na 100%. Drustvo u kojem policija zaradjuje totalni minimalac je najkorumpiranije. Razmislite pre nego sto kopirate druge … mislite malo glavom a nemojte tu da se pravite da ste bolji od drugih.

    1. Zasto pola strane da bi napisao komentar koji moze da stane u pola prosto prosirene recenice??

    2. Gospodin pesimista,mislim da nije u pitanju ni amerika,ni uzimanje para. Kako može neko,i kakva je to osoba da udari bolesnog čoveka ali u ovom slučaju dete… Z sa mene fer bi bilo da ti policajci dobiju otkaze i da plaćaju odštetu tom detetu. Nije policijski posao za čobane,neobrazovane kao što je slučaj u našoj prelepoj banana republici…. E moj ti gospodine pesimista ili da kažem sns bot.

      1. Notorna je činjenica, za policiju da su zločinačka organizacija. Prebiti dete sa posebnim potrebama glavni je domet ovih kriminalaca. Jaki su i na papiru kada treba ukradenoj deci promeniti podatke upisati ih u novi pasoš, napraviti novi identitet.

  2. Ma dangube belosvetske, nerazumem šta im je motivacija ovakvih akcija.
    Što su više aktivni sa kojekakvim izlivima besa ja sve više opravdavam Staljina i njegovu metodologiju.

    1. Sasvim je logično da neko ko podržava AV-a, podržava i Staljina…

  3. Ovde ne samo da se radi o prekomernoj upotrebi sile vec se tu radi o psiholoskom zdravstvenom stanju doticnog inspektora koje sigurno ne moze da ispunjava i prodje bezbednosnu proveru. Sem prekomerne upotrebe sile tu se radi kako o unistavanju privatne tako i o unistavanju drzavne svojine. Doticni je sve samo ne castan covek i policajac posto se na snimku jasno vidi da on unistava privatnu imovinu tog jadnog decaka svojim divljacko-vandalskim gestom bacanja bicikla u setackoj zoni samog centra grade gde je ujedno ugrozio i drzavnu imovinu posto je time ostetio i setacku podlogu behaton ili sta vec. To normalan covek ne moze da uradi ni da je daleko vise isprovociran a kamoli sluzbenik policije kome je dato i oruzije koje bi taj manijak ne daj Boze moga u svojoj ociglednoj nekontroli mogao da upotrebi. Pa i pas koji nekontrolisano ujeda se ne ukljucuje u sluzbu ni policije ni vojske. Ovaj je za Lazu Lazarevica a ne za Policiju!!!

  4. Ne mogu da verujem da je protiv tog sramnog i bezumnog cina u N.S. doslo da protestvuje tako malo ljudi ! A jos manje mogu da razumem ove strsne komentare. Da li je normalno da policija napada decu, pogotovu decu sa autizmom? Ko to odobrava?

    1. Nije normalno da se policija tako ponaša. Isto tako nije normalno da se autistično dete vozi samo u to vreme i na tom mestu! Šta su radili roditelji ili staratelji? Ovo se niko ne pita? Pustiti osobu sa posebnim potrebama samu da se uveče voza bajsom kroz masu iako se zna da je u toku protest!

  5. Junačko je delo prebijati nemoćno slabije lice sa posebnim potrebama.Svi slabi,bolesni ,stari i nemoćni i siromašni bez posla su u našoj državi ugroženi.Hvala nadležnima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.