U Novom Sadu za stambene zgrade obezbeđeno 4.000 dezobarijera

Ostavite komentar


  1. A sta ste predvideli za privatne kuce?
    Pre neki dan čovek iz Ciklonizacije prolazi ulicom i ide od kuće do kuće kako mu se svidi i prska ulaze nekim sredstvom za dezinfekciju.
    Zar svi vlasnici kuća u Novom Sadu svakog meseca plaćaju deratizaciju a Ciklonizacije nikad ne dolazi bilo šta da radi. Isto tako uveli ste odzacarina a za pet godina nijedan odzacarina nije došao kod mene da bude smešnije ja tj. moja kuća je priključena na gradsko centralno grejanje.
    AMA DOKLE VISE SNS MAFIJAŠI ĆE PLJAČKATI GRADJANE NOVOG SADA.

    1. Odzacarunu plaćaju svi pa i mi koji živimo u zgradama. Ono što nisu rekli je da možeš da nazoves zadužene i kažeš da ti očiste odzak i oni su dužni to da urade. Drug ih je zvao da čiste ventilaciju u zgradi i morali su doći. Kumova baba ih svako godine zove 2-3 puta da joj očiste odzak ( greje se na drva) I redovno dodju..
      Ono što ja čekam je ukidanje obaveznog plaćanja RTS djubrermta da bi se finansirale domaće serije koje nikada neću gledati…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.