U Opštini Stari Grad da se ne negira genocid

Ostavite komentar


  1. To nksu nikakve NVO vec auto gasisticke organizacije instalirane od strane zapadnih ambasada a pod vodjstvom Fiterke Biserko,koji treba da prikriju njihove zlocine nad Srbima iz 90 u svim bivsim zemljama SFRJ.To je na sceni i u CG ali nisu racunali da su udarili na srpsku duhovnost pa ljudi ne maju gde nazad.Zato jesmo ovoliko jadni jer jedni u okruzenju imamo petu kolonu i ovakvo glasilo koje je medijska potpora anti srpstvu.Posto je ovo zabranjeno da se objavljuje jos jedan istiniti momenat U BOSNI JE POBIJENO 37 hiljada Srba.Uzivam da sa ISTINOM maltretiram talog u Stbiji.

    1. U Srebrenici nije bilo genocida, svakako je bio sramni ratni zločin, ali nikako genocid. Pročitajte malo definiciju genocida, pre nego što uđete u dublje rasprave.

      1. Procitajte vi malo presude Tribunala i MSP-a pre ulaska u bilo kakve rasprave.

        1. A vi ono što su Britanci objavili. Kako iz zaštićene zone UN gde ne sme biti oružja, tri godine Naser Orić kolje i ubija Srbe u bratunačkom kraju? Kako? Ako pameti imaš, odgovori!

      2. Pročitao, i to je baš to, genocid.
        Srpskim jezikom, genocid je zatiranje semena. U srebrenici su ubijeni samo muškarci, što je upravo to.

        1. Gospodo ! Sta je onda po vama proterivanje 300 000 Srba iz hrvatske ili 200 000 Srba sa Kosova i Metohije da ne govorimo o proterivanju 150 000 Srba iz sarajeva ili iz Krajine .

  2. Da li se to zvao zlocin ili genocid ili bilo kako drugacije nije ni bitno i nemozes reci da je to uradio srpski narod kao sto nije. Vec upravo takvi kao sto su tzv.vojvode koji su osramotili srpski i dalje sramote taj narod.to sto su ti kriminalci uradili u ime ponavljam u ima srpskog naroda je sramota. To srbi nisu nikad u svojoj istoriji uradili.radikali su zatrovali narod .

  3. Gospodo ! Sta je onda po vama proterivanje 300 000 Srba iz hrvatske ili 200 000 Srba sa Kosova i Metohije da ne govorimo o proterivanju 150 000 Srba iz sarajeva ili iz Krajine .

  4. Po završetku pregovora general Vesli Klark je u Dejtonu našem diplomati Nebojši Vujoviću, po njegovom sopstvenom svedočenju, pokazao uživo (u realnom vremenu) snimke sa stelita, na kojima je jasno moglo da se vidi čak i lice starice koja stoji na balkonu svog stana u Goraždu i tom prilikom je našem zapanjenom diplomati rekao ”Vidite kako mi pratimo sve što se dešava u BiH. I kad vam kažemo da se negde dogodilo vojno nasilje, mi to, svakako, u potpunosti dokumentujemo”. Ne znam da li naš diplomata govori istinu, ali sam siguran da su amerikanci zaista imali takve mogućnosti. Zašto ovo pišem? Nikada se na suđenjima ni pred haškim Tribunalom, ni pred MSP u Hagu nije pojavio ni jedan takav dokaz. Nema u presudama ni u sudskim spisima ni jednog satelitskog snimka ni fotografije vezanih za dešavanja u Srebrenici. Nema ni jednog zvaničnog dokumenta obaveštajnih, diplomatskih i drugih službi ni jedne zapadne države. Nema ničega u sudovima i presudama, ali ima u arhivama zapadnih država i evo već punih 25 godina niko to ne može da vidi. Sve dok je tako ne postoji sila koja će me naterati da popštujem hašku izmišljotinu o Srebrenici. Da podsetim, de je pre par dana je Velika Britanija otvorila za javnost jedan od svojih dokumenata vezanih za Srebrenicu i da je i to malo što su otkrili izazvalo buru u stručnoj javnosti i dovelo u pitanje hašku istinu o Srebrenici. Naime, u dokumentu se tvrdi da je do ulaska vojske RS u Srebrenicu došlo slučajno i sticajem okolnosti i da rukovodstvo Srba takvo nešto nije planiralo.što je u totalnoj suprotnosti sa presudama haških sudova. Šta će tek biti kad se nekad otvore za javnost i drugi, mnogo značajniji i konkretniji dokumenti, ili možda pojave satelitski snimci kojima su se amerikanci hvalili našem diplomati u Dejtonu. Ako budemo kreteni, ništa. Kao što Iračani nemaju ništa od toga što danas čitav svet zna da su ih napali i uništili im državu i budućnost pod lažnom optužbom da Sadam poseduje oružje za masovno uništenje.

Ostavite komentar


Društvo

Vučić: Protesti protiv iskopavanja litijuma sve manji 10

Vučić: Protesti protiv iskopavanja litijuma sve manji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne potcenjuje proteste koji se održavaju u Srbiji protiv iskopovanja litijuma, koji su, kako je ocenio, "sve manji", i najavio da će uskoro "premestiti" kancelariju predsednika države na zapad Srbije kako bi sa građanima direktno razgovarao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.