U petak humanitarna akcija slanja SMS poruka za lečenje od mišićne distrofije

Ostavite komentar


  1. Podrška u svakom slučaju. A zar onaj smrad ne reče skoro da ovo ( SMS) nije ništa i da „on“ daje pare??!! Ima li nešto dobro i humano, a da on nije bar probao da uprlja??!! Kada mu onaj odozgo počne naplaćivati nedela- biće to tužno gledati – ali svakom po zasluzi.

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera": Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru "Srbijašuma" 10

„Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera“: Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru „Srbijašuma“

Na izjavu novog direktora JP "Srbijašume" Krsta Janjuševića da u blizini svih rudnika u Srbiji, uključujući i Bor i Majdanpek, nije zabeleženo zagađenje zbog proizvodnog procesa i da je zagađenost vazduha u Boru na, kako je istakao, "istorijskom minimumu", reagovala je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković, da on svesno dovodi u zabludu građane Srbije, ali prvenstveno Borane o zagađenju kojem su izloženi i to svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.