U pripremi Zakon o potpunoj zabrani pušenja na javnim mestima

Ostavite komentar


  1. Ja se navikavam na ovo lokalno psovanje dok razna sssr gospoda …..ziveo stalin rece tito, a neko rece …, i ode na goli otok, i tamo snimase pornice, van sto sav narod pljuvase u najboljoj knjizi itd …….Davno kada i bez svetskog znanja i poznavanja proslosti rascistis sta je ok, par stvari, pazi sta ces posle da radis i na svoju korist i na tidju stetu i kakvi zombiji tu nesto bi se potajno selfirali ali da svi vide. a ne znaju nista bez obzira na stare platezne moci, daju im koju kopejku bar. bar da odviraju fats domino – blueberry hill, ili armstrong …… i kao mi smo koji kurac …..ili bar da odrze misu kod felera ili ovog rumuna, post koji kurac ……lepe su te parohijske crkve u rumuniji …….ima pun kurac manguparije u bg ‘-u , kada sakupis lopove i ubice …. i ove mladje malo koje loze na ko zna kakva sranja …. a najnapredniji stigli iz nekakve vukojebine, ne bas da poznaju vizantiju, ok je to ko poznaje …. i ima neka banda sanu, i tamo ima nekakvi mangupi, seoski dilberi …. jebes sve to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Nije, uziva u „pesnickim slobodama’. Kao da im smeta sto su posebni u ovim i ovakvim vremenima.

  2. Licemerno je da se pusenje zabranjuje, ali ne i prodaja i proizvodnja cigareta. Uz toliku brigu za zdravlje naroda, zar nije logicnije da prvi korak bude ZABRANA rada i GASENJE duvanske industrije?

    1. Svidja mi se argument, ali jedna posledica bi bila radjanje ilegalne proizvodnje i preprodaje duvanskih proizvoda. Mozda neko ogranicenje u proizvodnji i prodaji, radije nego potpuna zabrana.

  3. Treba zabraniti sve one koji puše na mestima kao što su autobuska stajališta gradskog prevoza, objekata ,tržnih centara,gde izlaze da zapale to đubre pa guše druge ljude da čovek ne može da prođe normalno a da ne udiše smrdljivi dim.Najviše na autobuskim stajalištima treba kažnjavati za pušenje i smetanje nepušačima koji nisu dužni da udišu dim. To je bezobrazluk i podhitno se mora sprečiti! A pod 2. treba uvesti ZAKON protiv bacanja opušaka,pikavaca u gradu,jer gde god da se prođe ,na svakom koraku je smeće pikavaca! Pogledajte samo stajalište kod Sava centra, to je more pikavaca, ne može ni da se gazi!!! Sramota! Sve koji bacaju i prave tone đubreta, kažnjavati velikom novčanom kaznom ili ugraditi kamere na stajalištima pa ih procesuirati. To je jedino rešenje da se grad očisti i niko ne bi više pomislio da zapali na mestima gde se čeka prevoz,i ne bi smeo da se usudi da baci i jedan jedini pikavac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.