U Šapcu za dva meseca umrlo sedam beba

* Već duže vreme to je zatvorena ustanova za komunikaciju sa novinarima, najviše zato što ovde stoluju kadrovi SNS-a
Visoki zid ćutanja u bolnici

Ostavite komentar


  1. Rekao je profesor Zec,

    preko googla će da nas leče doktori. Alp OVAKO NASTAVI SA OVAKVIM OPHOĐENJEM OVA VLAST

  2. Naravno smrt beba je najgora, ali su se desavale i druge lose stvari. U decembru 2013. godine nase dete je dobilo sepsu u porodilistu u Sapcu. Uzrok infekcija od igle za infuziju. Leceno je u Tirsovoj. Kao posledica ostalo je skracenje ruke zbog osteomielitisa. U istom periodu jos tri bebe iz sabackog porodilista je imalo sepsu. Nismo ih tuzili jer su nam svi pravnici rekli da je to proces koji se ne moze dobiti jer su beli mantili neprikosnoveni. Ove godine, u januaru, moj suprug je imao povredu oka. Nije bilo dezurnog lekara oftamologa na radnom mestu. Srecom, privatne institucije rade uvek. On je uspeo da natera zdravstvenu inspekciju da reaguje ali samo tako sto je pisao nacelniku u Beogradu. Inspekcija je utvrdila cinjenice da mu nije pruzena odgovarajuca zastita, sta se posle desilo ne znamo.

  3. Porodila sam se pre poka godine u sabackom porodilistu, i hvala samo Gospodu da smo beba i ja izasle žive. Nisam verovala dok nisam dozivela. Nisu oni eto onako na losem glasu, ja odgovorno tvrdim da oni zaista ne znaju svoj posao.

  4. Ja sam sa 15dana bebom ostala na pedijatriji zbog eserihije sa jos 3 bebe koje su rodjene istog dana kada i moja. Zakljucite sami..

  5. Od sabacke ginekologije me. Nista ne iznenadjuje.Ja sam doziveo duplu tragediju kada je mojoj zeni pukao vodenjak i kada celu noc nijemogla dozvati ni doktora ni sestru,a kaorezultatje gubljenje blizanaca i nazalost mislim da ovo nema veze sa strankama(pokusaj politizacije od strane Kovaca),nego sa odeljenjem nakoje bi trebalo dovesti prinidnu upravu ili ga jednostavno raspustiti.O nacelniku sve najgore(jadni alkos)

    1. hmmm doktor darko nevidjeno zlo od coveka na prvom porodu sepsu dobila zbog ne sterilizovanih istrumenata porodjaj katastrofa on pijan uzas

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.