U savetima univerziteta i fakulteta SNS, SPS i kadar JUL-a: Vlada imenovala nove članove iz reda osnivača

Ostavite komentar


  1. I sve to zahvaljujuci onima koji za 30000 rade pod ugovorom u JP i opstinskim upravama. Za sitnu lovu su prodali sebe, svoje porodice i celokupno drustvo. Sta ima da se cudimo izdajstvu jednog dela stanovnistva 1941.

  2. Izgleda da razni „doktori“ sada imaju vise sanse da prodju sa plagijatima jer ce dekani slusati sektine diktate.

  3. Nemam ni živaca za tekst a ni očekivanja od novih imenovanja, posle informacije da je patrijarh osveštao gimnaziju, ej gimnaziju staru 165 godina. Da li će uvesti i smer isterivanja đavola?

  4. Kriterijum za izbor članova Saveta je bukvalno prepisan iz zakonodavstva Evropske unije koje decidirano stoji na stavu da politička, rasna, verska i polna opredeljenost NE sme biti diskriminišući faktor pri izboru kandidata.

  5. Da je posle 5.10.2000. uradjena lustracija članova poraženih stranaka, ne bilo ovih aveti prošlosti na javnim funkcijama.

  6. @Dejan – I sve to zahvaljujuci onima koji za 30000 rade pod ugovorom
    – Možda je tako u Beogradu ili Novom Sadu. U unutrašnjosti su cene mnogih osnovnih stravri osetno manje tako da ih i tih 30.000 RSD može da zakrpi.

  7. Kao što su za vreme prethodne vlasti bili njihovi članivi. I šta je tu čudno? U kojoj državi nije taki? Imam 50 godina, živela sam i za vreme prethodne vlasti, još je gora bila!

  8. Tako je uvek bilo, za vreme svake vlasti. Ipak to je samo jedna treci a clanova. Problem su one dve trecine iz redova nastavnika koji vrlo brzo I lako izdaju interes struke I fakulteta

  9. A pa to su stručnjaci koji će biti u odeljku za prodaju i priznavanje diploma za studente koji neće ni dolaziti na fakultete ili će ih „završavati“ brzinom svetlosti u 40, 50 i 60 god. Poruka je da se ne isplati učiti već biti isključivo član partije na vlasti ako hoćete radno mesto.

  10. Ako je bivši JUL-ovac Šarčević mogao da bide ministar,bez ikakve reference,onda ovo ne čudi.Simo Spasic prosvete,Šarčević je bukvalno radio šta je hteo i umesto kazne dobio nagradu za to.Akademska zajednica je “stoički” to podnosila a sad se ko fol bune za nebitnu stvar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.