U Srbiji 351 novooboleli, još 11 umrlih i 169 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


      1. Ova konferencija za štampu nema smisla. Ovo je samo nastavak političkih aktivnosti. Ne mogu da daju prosek godina od 11 umrlih za jedan dan, a imaju za 4000 pacijenata u bolnicama. Smena urgentno oni samo pojačavaju gnev.

      1. Hajde neki epidemiolog da objasni. Po danasnjoj izjavi clana Kriznog staba dr Kona u Beogradu je 13. jula bilo puno vise pozitivnih (,, trecina pozitivnih od 1444 testirana“) nego sto je po izvestaju Kriznog staba tog dana bilo ukupno pozitivnih u celoj Srbiji sve sa Beogradom.

  1. Najzad je broj aktivnih slučajeva preskočio broj hospitalizovanih. Doduše, nema nikog u samoizolaciji, na kučnom lečenju, asimptomatskih ali ovo je logički pomak.

  2. Otkud predsedniku SNS-a informacija, a Kisic Tepavcevic je jos neproverenu strucno ponavlja kao papagj, da je vakcina u jednoj zemlji vec dostupna? Da li ce nas jos uvek praviti budalama tim tajanstvenim izjavama a la imamo mi para, pregovaramo sa jednom zemljom – kakve pare i koja zemlja? Pa ne pregovara vljda on ili njegov brat ponovo u ime narodnog budzeta tajno???

    1. Rusija je najavila da su zavrsili sa laboratorijskim testiranjima a ovi glupani nam prevode da vakcina vec postoji i da se vec vakcinisu gradjani… kao i uvek polu istine i polu lazi tendencija lazi i lupetanja…

  3. Zovite majstora …
    Opet se brojač zakucao na 11-13 preminulih i ~ 350 testiranih pozitivnih na dan …

  4. Softver za bazu podataka je radio brat od Darije K. T. tj. muz od ministarke Kuburovic. Cudi me da mu sestra nije bolje dala projektni zadatak kud vec je covek iz budzeta naplatio par miliona Eura.

  5. … malo se nacija zarazila brojkama i praznoslavlju…!!! I svi maskirani , prave se blesavi…!! Cuva krdo-imunitet…

  6. Ako je toliko bilo zarazenih demonstranata na protstima,koliko je tu policjaca zaraženih,jer bili su očevidno direktni kontakti

  7. Malo je ljudi umrlo za 6 meseci! Više je,mnogo više umrlo od drugih bolesti i prirodne smrti!

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.