U Srbiji 392 novoobolela, još 10 preminulih i 184 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ovaj „novinar“ „Danas“-a, koji prenose saopštenja Medicinskog kriznog štaba Vlade, još nije ukapirao da se ne radi o epidemiji, pa da se može „izneti“ iz Srbije u Zemlje u kojima građanima Srbije još nije zabranjen ulazak, nego o pandemiji, što znači da se može i „uneti“ u Srbiju iz bilo koje zemlje. on i ne może da shvati da se ne radi o epidemiji kovida, jer kovid je bolest, nego o pandemiji novog korona virusa SARS-CoV-2, koji može (a ne mora) da izazove bolest COVID-19! on i nije u mogućnosti da tačno prenese saopštenje Štaba. Naime, Štab saopštava podatak o broju zaraženih virusom u poslednja 24 sata, a ne o broju obolelih.

  2. Ajde ne bulaznite više. Vanredno stanje zbog sezonskog gripa? Za ovo ćete svi jednoga dana odgovarati.

    1. Možda jednog dana Amerika i Engleska budu zemlja proleterska.Dibro znaš da neće odgovarati i da će kao Dačić Tadić da se pobratime.Nama treba stranac kod koga nema zemljače,jarane,riđo,domaćine,patriJoto i sl.Srbin nema m…a za bilo šta,niti će ga ikada imati.Ako ima šta prevariti, oteti, ukrasti, lagati tu smo u vrhu.

  3. Diletanti.Pitajte ih kako se radi PCR test.Ja dam glavu da pojma nemaju.Elem na HrT su spominjali antigen testove i lekari su rekli da jedan test ne pokazuhe koja je zaraza jer taj antigen je isti kod svih virusa,sa dva se sigurnist povećava a sa tri je 90% sigurno.Anti gen tri košta oko 700 kuna,dok anti gen jedan je desetak,dva 500 kuna.

  4. Očigledno nikoga ne poznajete ko je oboleo vi što tvrdite da je sezonski grip. Zato što su svi potrčali da glasaju i što iskaču po demonstracijama, zato ćemo svi i da budemo bolesni. Zato što se ulaže u crkve dok nam ljudi umiru po bolnicama, zato i jeste ovako. Maska vam je misaona imenica. I, tako svako razmišlja o svom dupetu i ovo se samo širi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.