U Srbiji inovativni lekovi za dijabetes prioritet na novoj listi lekova

Ostavite komentar


  1. Laž.Ja imam dijabetes već više od 5 godina Nemam terapije jer imam gilbert sibdrom.Ni jedan ne sme ništa prepisati jer ne zna kako bi lek reagivao na rad jetre.80% sadašnjih lekova za bilo šta u uputstvu piše da mogu biti smrtonosne.

  2. Kad sam otkrio da imam dijabetes tip 2 doktor mi je prepisao lek Gluformin prvo od 500 pa kasnije od 1000 mg zatim prelazi na insulin 3x ali mi je Gluformin oštetio bubrege ,idem na kontrolu svakih 6 meseci jedi lečiš drugo upropastio,čemu je sve to potrebno.3 x insulin dobijam traku za merenje šećera 50 kom. Za tri meseca onaj sa 4 uboda ima 300 traka ,stvarno nehumano makar da su dali neku sredini jednu kutiju mesečno plus još jednu.ovsko moram da kupujem od ovih sa 4 poricanja,nepošteno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.