U Srbiji još 263 obolela i pet preminulih, ukupno 8.042 zaražena i 156 umrlih

Izlečena do sada 1.182 pacijenta

Ostavite komentar


  1. 85 na respiratorima, a 347 slobodnih?????
    Na početku epidemije smo imali 1000, a AV je podelio u predizbornoj kampanji na stotine… Možda je jedne te iste, vozao od grada, do grada, pa se računica ne uklapa…
    Neka on i Kon, dogovore kako će da lažu… Nije narod baš toliko glup!

  2. Pored svih rigoroznih mera Srbija ima najvise obolelih u okruzenju sem Rumunije, o cemu se tu radi?

    1. Nada@ Srbija kasni sa merama, za to je kriva politka. Struka je sigurno na visini.

  3. Gde je sindikat zdravstvenih radnika u Srbiji da se oglasi povodom nikakve i loše zaštite njihovih članova, tretiranja zdravstvenih radnika od strane uprave zdravstvenih ustanova i političara kao potrošne robe? Ćute i na smanjenje zarada obolelim zdravstvenim radnicima? Kome treba takav sindikat? Gde je Krkobabić da se oglasi što učestvuje sramotnom odnosu režima prema penzionerima.

  4. 26. 04. 2020, 15.471
    U Hrvatskoj još 14 novih slučajeva korone, jedna osoba preminula
    26. 04. 2020, 15.200
    U Srbiji još 263 obolela i pet preminulih, ukupno 8.042 zaražena i 156 umrlih

    Da li neko može da objasni maltretitanje naroda i ovako loše reziltate?

    1. Evo ja cu pokusati, Hrvatska je mnogo bliza Italiji, epicentru korone u Evropi, Hrvatska ima procentualno isto toliko ako ne i vise ljudi u inostranstvu. A Srbija ima vise zarazenih nego Slovenija, Hrvatska, Bosna i Makedonija zajedno. Ili vise nego Madjarska, Bugarska i Grcka zajedno. I to se onda tumaci tako, kao da je Srbija najbolje pripremljena u odbrani od korone.

  5. Za početak bilo bi lepo da se g. Kon sam sa sobom dogovori, savetuje li ili ne povratak u škole, da prestane unositi zabunu, u petak insistira na povratku u klupe (blaži virus, deca trebaju preležati, kolektivni imunitet…) a danas sve suprotno (u međuvremenu objavljeno da virus ne stvara imunitet u organizmu), za jednog stručnjaka mnogo je.
    Država je izašla u susret vlasnicima ljubimaca, starijima od 65, poljoprivrednicima… lepo, a roditeljima dece koji rade tokom ovog perioda, svi mi radnici u prehrambenoj industriji, transportu, medicini, trgovinama, farmaceutskim ustanovama, hitnim službama….kada mi možemo izaći napolje sa decom, jer se vraćamo kući s posla oko 17:00-17:30…ili smo mi i naša deca nebitni!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.