U Srbiji pet slučajeva korona virusa

Ostavite komentar


  1. Izgleda da im vise nije smesno,kao na onoj bizarnoj konferenciji za medije.Pitam se da li su pislali zene u soping u Italiju?!?

    1. Namerno ne objavljuje stvarnu situaciju zbog izbora,jer onda ne bi bilo autobusa i javnih okupljanja,i propali bi mu svoji i tako i tako namešteni izbori,i ne bi imao ko da ga dočeka u njegovoj funkcionerskoj kampanji,ali av av,je speman da žrtvuje par stotina života,samo da premaši izlaznost od 50%,plus jedan glas,a to je veoma bolesna zamisao od predsednika SNS-e.

    2. Bio sam zapanjen i zgrožen istog dana kada sam pročitao, a kasnije i pogledao šta je sve rečeno na toj konferenciji. Pitanje svih pitanja koje sam sebi postavljao je – da li je ovo moguće i gde mi živimo!? Ne znam da li se neko od tih učesnika na pomenutoj KZN bar malo stidi? Hoće li bar jedan od tih intelektualaca i državnika smoći snage i kuraži i na prvoj sledećoj konferenciji se bar izviniti građanima za svoje ponašanje? Hoće li se neko izdići iznad svega i ljudski, kako bi bilo primereno, ponuditi svoju funkciju na raspolaganje? Šta to beše ETIKA!??

  2. Jos pet obolelih vise (ukupno deset) i epidemija je gotova, kako jei predvideo nas precednik.

    1. Gde su ti zarazeni? Hocemo li dobiti takvu informciju ili cemo da pricamo kako smo mi super spremni za sve (bolji od mnogih zemalja koje imaju daleko sofisticiraniju opremu od naseg zdravstva). Jel se moze ici u KG, SU, NI, VA, itd? Jel sigurno? Nedavanjem informacije direktno ugrozavate zdravlje ljudi!

      1. Zašto niko ne piše o tome da u Japanu nema preminulih. Kako su i čime lečeni?!

  3. Mi stvarno prosipamo kojekakve gluposti ali izjava:
    „Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je po spremnosti domaće zdravstvo ispred devet zemalja Evropske unije“
    svakako predstavlja vrhunac. Komentar nije potreban!

  4. Ana Brnabić izjavila je danas da je po spremnosti domaće zdravstvo ispred devet zemalja Evropske unije i navela da se Srbija bolje bori sa novim korona virusom od nekih članica EU. Zena govori u duhu konjskih trka. Ako je sve njih Vucic ucio tim zaumnim zloupotrebama jezika, ova zena je po svemu sudeci uspela da nadvucici svoga uzora i Pigmaliona. U tri reci sve bi stalo: – uzas nad uzasom ! Molio bih da ne cenzurisete.

    1. Sve je ovo maslo Đilasa, Jeremića I Obradovića kako bi im uspeo bojkot.Ali ne da se naŝ precednik.On zna šta je naj bolje. RAKIJA KILL CORONA

  5. Terapija za obolele : Rakica, beli luk, pranje ruku pa u šoping u Trst.Možete usput da se smejete virusu.

  6. Na 117 5 a na 1017 koliko čekaju da zavlada panika posle je kasno.Vlast nesposobna a i premijerka je ugrožena ima više muških hormona

  7. Molim da ovaj virus zovete”najsmesniji virus”, jer nas Vlada tako ga zvanicno krstase! Molim po propisu ! Pozdrav redakciji.

  8. Ovoliko laganja. Ovoliko skrivanja istine. Ovo neće na dobro izaći. Preživeli će, generacijama, po zlu pamtiti bolesnu epohu tzv. tranzicije. Epohu, u kojoj je vlast $N$ savršeno sjedinila politku i kriminal. Ovaj virus je njihov partijski simbol.

Ostavite komentar


Društvo

Bio je napet i ljut: Zlatko Kokanović o razgovoru Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku 10

Bio je napet i ljut: Zlatko Kokanović o razgovoru Aleksandra Vučića sa građanima u Malom Zvorniku

Jedini pravi sagovornik Aleksandru Vučiću u Malom Zvorniku bila je Sanja Sakan, hemičarka, naučna radnica, bliska saradnica Dragane Đorđević, profesorke Hemijskog fakulteta i naučne savetnice Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, koja je kod nas dolazila na teren i uzimala uzorke voda i zemljišta u Koreniti i Jadru, kaže za Danas Zlatko Kokanović, predsednik Udruženja "Ne damo Jadar" i jedan od inicijatora protesta u Beogradu "Rudnika neće biti".

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.