U Srbiju stiglo 100.000 „Sputnjik V“ vakcina

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe više naglašavati čije su vakcine jer svaki dan slušamo od svih svetskih stručnjaka da je svaka vakcina bolja od nevakcinisanja.

  2. Srbija se silno bori da nabavi vakcine za sve svoje gradjane koji zele da vakcinacijom sacuvaju svoje zdravlje, tako da je na nama da iskazemo svoju dozu odgovornosti time sto cemo se odazvati toj istoj vakcinaciji!

  3. Neizmerna zahvalnost Rusiji na ovolikoj pomoci tokom cele pandemije, mnogo nam znaci, prvo zatitna sredstva sad glavno oruzije protiv korone, vakcine. Hvala ti Rusijo!

  4. Vakcina Sputnjik V nam pomaže da pobedimo korona virus i zato svaka ovakva ili slična donacija nas približava kraju borbe sa pandemijom COVID 19.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.