U Štark areni privremena bolnica sa 1.500 kreveta

Ostavite komentar


  1. I Štark Arena će dobro poslužiti za smeštaj velikog broja zaraženih od korona virusa, ali verujem da ih neće toliko biti.

  2. Što više ovakvih prostora za privremene bolnice, sve će biti manje mogućnosti da naši pacijenti oboleli od korona virusa tavore po hodnicima bolnica širom Srbije

    1. Kakav bre Šabac?! Šta ste zapeli sa tim Šapcem, kad nije ni među 15. najvećih gradova?! Daj onda da otvorimo bolnice i u nekom selu gde vladaju „demokratske“ stranke. Takvih bolnica nema ni u većim gradovima, kakvi su Kragujevac, Kruševac, Valjevo. Naravno da ja građane Šapca smatram bitnim koliko i bilo koje druge građane, ma za koga glasali, navijali, muziku slušali… Ali nemojte da ih gurate samo zato što su opozicija i da su zbog toga nešto značajniji grad. Uostalom, komentar „A za Šabac nije bilo kreveta…“ Vam je toliko glup, jer upoređujete Beograd i Šabac.

      1. Ne možete upoređivati Beograd i Šabac, jer se Šapčani odgovorno ponašaju i u normalnim uslovima i sada, a beograđani gde god da se nađu su bahati i bezobrazni i u normalnoj situaciji i sada.

  3. Sve pohvale na brzini i organizaciji novih smeštaja u nadi da neće biti potrebni.

    1. Svoj komentar si trebao poslati najvecem panicaru,glumcu,bolesniku koji se se ne skida sa tv ekrana.

  4. Ma ja bi ministra vojnog pustio da po ceo dan cuca te kreveta po koje kakvim halama.Bolje je i to nego da ga neko pusti u tenak!

  5. Ekspanzija širenja virusa diktira otvaranje novih,privremenih smeštaja za novoobolele,kojih na žalost ima sve više u Srbiji. Dozovimo se pameti, ne dozvolimo virusu da se odomaći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.