U Subotici osvanuli grafiti „Balint Mali Knindža“

Ostavite komentar


  1. Kome trebaju nacionalistički prostakluci Baje Knindže koji peva huškački šund, odnosno, šovinističko urlikanje o ratovima i ratnim zločincima“? Neko se ozbiljno vara ako misli da je Subotica isto što i Banjaluka ili neki drugi gradovi u RS.

  2. Кад неко угошћава бају малог книнџу/ намјерно исписано малим словом/– шта се ту може очекивати него …..

  3. Ne znam kako se na madjarskom piše Balint mali knindža ali znam da je Baja mali knindža doooobro iskoristio rat na prostoru bivše SFRJ za lične interese.
    Moglo bi se na neki način reći za njega da je ratni profiter!
    On i Tompson Perković kao da su sa iste gomile…iz zadnjeg dvorišta

  4. A sta je tu Laž,pa ako je u koaliciji sa“SRPSKOM“naprednom strankom-a jeste onda je to normalno zar ne ?
    S kim si – takav si kao i on

  5. Od 90- tih u Subotici vodeće stranke Madjara uvek su bile
    uz stranku koja je na vlasti. Na ovaj način postigle su za svoj narod mnogo više nego da su opozicija. A baja, to je samo reakcija “ zavičajaca“ nad čijm spaljenim domovima redovno peva tompson.(ako je malim,onda je sve malim slovima)

  6. Po meni je neozbiljno dizati tenziju između različite nacije .Drugi sad trebaju pozvati ne znam već koga samo da provociraju …..kome to treba .Nije bilo dosta ubijanja 90 ih …..izgleda da nije

Ostavite komentar


Društvo

Srbijavoz menja cene karata od 1.septembra 10

Srbijavoz menja cene karata od 1.septembra

Srbijavoz saopštio je danas da će od 1. septembra ove godine putnici koji budu kupovali karte preko mobilne aplikacije moći da ostvare popust od 10 odsto, umesto dosadašnjih pet odsto, kao i da se uvodi fiksna naknada za kupovinu karata u vozu koja će iznositi dodatnih 500 dinara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.