U toku akcija MUP-a u šumskom pojasu Subotice, više od 800 specijalaca na terenu

Ostavite komentar


  1. Ovaj sto izvestava iz Subotice kao da je u SNS-u ublazi svaki put pricu… gradjani su u strahu od naoruzanih migranata,policija nista ne preduzima.

  2. Hvalim te Bože! Batalite igrokaze po Pasuljanskim livadama! Da vidimo šta kaže realnost!

  3. Kako toliki ilegalci migranti uopšte uđu u zemlju, postoje li neke kontrole državnih granica ili naša lepa vojska služi samo za parade u Batajnici.

  4. Dodjite u ulicu Jo Lajosa 52 , tu u zgradi cete naci puno migranata. Pretresite Apartmane i nacicete 20-30 migranata. Nase devojke ih obilaze nocu a tu je i dostava,hrane pozamasna i naravno taksisti ih voze kao biznismene.

  5. ……zlocasti,ljubomorni,zlobni deo naroda koji nema koristi od ovih stranih turista a samo treba osmisliti sta im prodati i koju vrstu usluge pruziti,placaju duplo…….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.