Slaviša Orlović ipak izabran za dekana Fakulteta političkih nauka, suprotno Statutu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ok nije izabran sad ali će sledeći put 13 od 16 za ostali u ostavci kad ih zamene biće 27-3 skoro pa jednoglasno. SNS sekta nas razbija.

  2. Kako objasniti da se studentice tek sada žale? Pa taj Orlović je redovni profesor sve prethodne godine, zašto se nisu žalite sve te prethodne godine ako je čovek sporan? Ovo je opet ujdurma vladajuće klike koja ne da nikome ko nije stranački opredeljen da mrdne napred! Samo podobni partijski kadrovi mogu da upravljaju, niko drugi! I posle kažu nije jedno(partijska) država…? G-dine Simiću, gde ste Vi u čitavoj ovoj priči?

  3. Ali čoveka neće i on ima obraza da i dalje bude kandidat… Sve dzabe i škola i sve, kad obraza nema…. Da je normalan, sam bi rekao, neću

  4. Nije izabran i pored bezanja nekih članova Saveta .
    Muka mi je od pitanja zašto žene prijave zlostavljale sad a
    ne…!!??
    Za studente svaki respekt.

  5. ko je hlasao za?
    maja gojkovic i suvakovic jasno..
    a jadranka j??

  6. @Džiberana,niste pratili slučaj, žalile su se i pre najmanje godinu dana. Nemojte da lupate komentare bez prethodne provere.

  7. Podrška za studente!
    Nije trebalo ni da dodje do ovog predloga kada su postojale pritužbe i ranije.

  8. Da ovaj covej ima imalo stida povukao bi svoju kandidaturu nakon svih ovih desavanja. To su te moralne kreature na kojima pociva ovaj sistem. Samo jako I bez blama! Fuuuuj

Ostavite komentar


Društvo

VRUĆINA U NOVOM SADU

Danas do 37 stepeni, od ponedeljka uveče nepogode

Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje zbog priliva veoma toplog vazduha sa severa Afrike uz maksimalnu temperaturu danas i u ponedeljak do 37 stepeni, uz "tropske noći" kada temperatira u gradovima neće opasti ispod 20 stepeni.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.