U tri škole u Srbiji učenici pravili spiskove sa đacima u koje bi pucali, privedeni i đaci i roditelji

Ostavite komentar


  1. Koja crna sala, na takav nacin se ne sali.Nije mu se smelo dozvoliti da sa majkom kontaktura niti da se cuje na bilo koji nacin pre njenog dolaska u skolu. Mozda je nagovoren da kaze da se salio. Preduzeti hitne mere u vezi tog slucaja, ako sad popustite, znajte da niste nista uradili valjano, to nije bezazleno, shvatiti najoznilnije. Majka kazete a gde je tata. Zamislite vi kako je sad toj deci koja su na spisku, strah,strepnja, misli su usmrene samo na to. Dokle vise. Nema tu visi samo razgovori.Pocnite vec da kaznjavate i novcano i odmah centar za socijalni rad ukljuciti pa cete videti kako se roditelji i te kako zapitati i ukljuciti u rad sa detetom.Sad ce svi da se sale, ismevaju i oda ometaju rad u skoli.

  2. Ljudi,tucite vasu decu.Ko zali na prut zali na dusu sina svojega.Danas deca vide da nema posledica za dela i rade sta god im padne na pamet.Gledaju tiktok gde mozete videti svakakve bolestine.

  3. Samo dobru motku ili kaiš pa da vidim kada će mu ponovo pasti na pamet da glumi ludilo.

  4. Alo roditelji(majke)znate li sta vam deca rade? Prepustili ste decu vrticima i skolama da vode brigu o vasoj deci.Za ovakvo ponasanje iskljucivo krivi roditelji.

  5. I u osnovnoj skoli u Sajkasu je ucenik 6tog razreda napravio spisak i rekao da ce ih nozem ubiti.A on je i pre doneo noz od 20cm u skolu i nikom nista.

  6. Da li su spiskovi poruke (ne)poslusnim roditeljima,bavili se ko time?

  7. Treba ih slati kod psihologa I socijalne sluzbe,ali hapsiti decu?!?!?!

  8. Pre jedno godinu dana i u razredu mog deteta su doneli nož i pretili mom detetu da će je preklati, doneli bokser i javno ga pokazivali pred nastavnicima, preko instagrama crnim markerom zamaglili glavu mog deteta uz reči da jedva čekaju da ostanu nasamo sa njom… I još mnogo psiho-fizičke torture i pakla koji smo preživeli. Naravno molili sve redom da to mučenje prestane. Škola i svi u njoj se pravili ludi. Naravno prebacujemo dete na drugi kraj grada u drugu školu. Maltretiranja iz one stare škole i dalje traje….

Ostavite komentar


Društvo

Da li se u javne institucije nekada u vreme velikih vrućina moglo ući "neprikladno odeveno"? 10

Da li se u javne institucije nekada u vreme velikih vrućina moglo ući „neprikladno odeveno“?

Za nama je toplotni talas, koji je iznedrio najtopliji dan u istoriji merenja. Globalna prosečna temperatura na planeti tog 22. jula, prema podacima Službe za klimatske promene Kopernikus, dostigla je 17,16 stepeni Celzijusovih, što je novi oboreni rekord u odnosu na samo dan ranije kada je zabeleženo 17,09. Ne baš ovolike temperature kao sada, ali prema pisanju Danasa, tropske vrućine je bilo i pre 20 godina, a na zagrejani beogradski asfalt niko nije izlazio bez preke potrebe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.