U Valjevu uhapšen advokat Branko Ivković, označen kao jedan od organizatora blokade

Ostavite komentar


  1. Samim tim sto ste potvrdili da je planirao blokadu bilo cega i bilo koga vec ste ga osudili…zahvalice vam kad odrobija sta je zgresio

  2. početi narodni ustanak? Gde se prijavljuju dobrovoljci? Priča se , pa da pitam, zna li ko?

  3. Već su vam rekli da su počela hapšenja po Loznici,Šapcu,Valjevu i okolini,represija je uveliko krenula.

  4. Гоните сваког полицајца у униформи на улицама, до задњег и одмах у затворе са њима

  5. @Dejan
    Jel pravda vazi i za Kokezu koji je zapalio u Ameriku sa par stotina posteno zaradjenih.Zar nije kovao zaveru,ojadio carinu?Takvih je oko prepostenog Oskara koliko hocete.Samo on zivi od plate.Sns je Okg a ne politicka stranka.

  6. Gde je sin Željka Mitrovića koji je ubio devojku, je li u zatvoru? Gde je ludetina sa pinka koja je pijana udarila ženu? U Srbiji su kriminalci na slobodi a pošten narod u zatvoru.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto se pre 20 godina protestovalo u Beogradu? 10

Zašto se pre 20 godina protestovalo u Beogradu?

Građani Srbije već danima unazad protestuju protiv iskopavanja litijuma. Pre 20 godina se u Beogradu takođe održavao protest, ali ne zbog litjuma, već su predstavnici Srba iz Hrvatske povodom obeležavanja godišnjice Oluje protestovali zbog "nebrige za njihova prava".

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.