U Valjevu kreću istražne bušotine za litijum, meštani blokirali put (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Napred Srbi, pokažite šta je pesnica i ko ima u gaćama.Ima nešto što se ne prodaje.A vatajte izdajnike i lopove.

  2. Na sajtu London mining (London rudarenje) možete naći tekst o zločinačkom ponašanju Rio Tinta kroz istoriju. Kad sam to preveo običnim google translate prevodiocem, bilo je 10 strana sitno kucanog teksta. Od fašista u Španiji do 10.000 ubijenih na Papua Novoj Gvineji i još toliko zla, da nisam mogao da verujem. Da nas tuže mogu ali da dobiju sudski spor ne mogu. Rio Tinto MARŠ IZ SRBIJE. Povedite i Vučića i bagru.

  3. Neka im i tri Rio Tinta! Glasali su za Vucica, pa eto im. Ja im na mostove necu vise ici da im pomognem.

  4. @Lenstina ako nisi rezimski bot koji siri ideju apstinencije i sklanjanja sili, onda te molim da ne pises vise takve komentare, nego da ih zadrzis za sebe. Ima nas koji cemo se boriti do kraja za Srbiju protiv stetocina i unistitelja koji sebe nazivaju spasiteljima.

  5. Glasali ste kako jeste i zato će nazadno zlo satrti Srbiju. A sad TIŠINA. Bolje niste ni zaslužili

  6. Ne razumem ove komentare, kakve sad veze ima Rio Tinto sa ovim? Ovom narodu je sve povezano sa Prvorodjenim i Rio Tintom, dok ne vide ni svoje dvorište puno djubreta.

  7. Uramite 5000 koje ste dobili da glasate, gledajte ih svaki dan, jer je to poslednja lepa stvar koja će vam se desiti u životu.

  8. Grad je glasao „protiv“. Okolina je glasala „za“. Eto sad pa neka vas buše i truju. Mi vas spašavati nećemo. Borite se sami kad niste odmakli dalje od drvenog češlja.

  9. Grad je glasao „protiv“. Okolina je glasala „za“. Eto sad pa neka vas buše i truju. Mi vas spašavati nećemo. Borite se sami kad niste odmakli dalje od drvenog češlja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.