U Zaječaru uskoro počinje da radi bazen: Popust za penzionere 20 odsto 1

Iz Javno komunalnog preduzeća “Timok održavanje”, saopštavaju da nova sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru počinje u petak, 21. juna.

Kako se u saopštenju kaže, pripreme za prijem posetilaca su završene, a i ove godine, roditelji će moći da upišu decu u Školu plivanja.

“Nakon završetka radova na uređenju školjke bazena i prostora oko samog bazena, sve je spremno za početak još jedne kupališne sezone na gradskom bazenu u Zaječaru. Posetiocima je i ove godine omogućeno besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana, a za ovu sezonu, kako kažu nadležni, biće nabavljen i postavljen još veći broj dodatnih ležalji i suncobrana”, objašnjavaju iz Timok održavanja.

Ističu, da je cena dnevne karte 250 dinara, nedeljne 1.500, dok će cena mesečne karte (30 kupanja) iznositi 6.000 dinara.

Za porodice koje imaju tri i više dece cena karta je 200 dinara, dok je za decu do sedam godina ulaz besplatan. Takođe, penzioneri će uz pomoć penzionerskih kartica, kako navode, moći da ostvare popust od 20 odsto prilikom kupovina karata.

Škola plivanja radi i ove godine

Cena Škole plivanja, koja počinje 1. jula iznosi 3.500 dinara. Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060/3851075.

“Kao i do sada, za proveru ispravnosti vode biće zadužen Zavod za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru, koji će pre početka rada bazena, uraditi dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju bazena. O bezbednosti kupača brinuće pet spasilaca, sertifikovanih za rad na bazenu”, dodaju.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti od 9.30 do 11 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari