U Zrenjaninu arsen i u vazduhu

Ostavite komentar


  1. Prvo se bune što je arsen u vodi sad što je u vazduhu ,e baš nam je teško ugoditi.Samo da šef završi faks lakše ćemo disati.

  2. Puno pozdrava politikologu Miroslavu Samardžiću…, sad je njegovposvemašnji doprinos prestanku kampanje za promenu naziva Grada, konverziju Zrenjanina u Petrovgrad – a sada neka se istinski pobrine i za faktička pitanja zagađenosti Grada.
    Lično bih više težio promeni naziva Grada, nego zadržavanju naziva iz totalitarnog jugoslovenskog razdoblja istorije, pa bila po cenu stanovanja u Gradu koji odiše neprijatnim emisijama gasova i štetnim materijama u vodi, tekućoj rečnoj i tehničkoj mrežnoj, ali bih znao da postoji snaga građana i svest o mogućnosti promena. M.Samardžić je učinio sve kako bi zamaglio svest o promenama, pa tako stanovništvo Grada na Begeju više nema nade da može bilo šta da promeni.
    To vam je to g.Samardžiću, nekima je dečački san ispunjen upisom na visokoškolske studije, a Vaš san je bio da radite i živite u Zrenjaninu, i to je u redu. Nemate pravo da grsite mlade što ne participiraju u političkom životu, jer to ne samo da nije tačno – svojim očima video mase mladih na uličnim demonstracijama u Gradu prošle sedmice, nego ste izgibili moralno i intelektualno poštenje da se izdajete za pronosioca slobodoumnih ideala.

  3. Ko ovo piše i komentariše,još je dobro u ovoj državi od tolikoih kretena pa zato je i zagadjen vazduh -čuj ovu budalu -mladi na ulicama-demonstriraju,protiv čega,najeli se napili na tudjoj grbači pa im sad nešto fali.Kaži ti šta si sam zaradio i postigo ,koliko poreza opštini zrenjanin plati ,pa si ti nešta stvorio

  4. Znači, guše vas i truju vas arsenom i ko zna još čim, sve začinjeno smradom iz kafilerije?
    Hmmmm, da, podsetite me, ko je pobedio na poslednjim „izborima“ u Zrenjaninu?

  5. A još kad’ proradi kineska „gumara“…ta idi begaj,što bi rekli mi laloši !!

  6. „Kolpasan“ ispušta produkt topljena plastike u proizvodnji kada i ostalih elemenata za kupatila.Smrad je užasan i opasan,štipa oči i nadražuje grlo.Mi,građani ulagali smo žalbu i slali potpise nadležnim ali bez rezultata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.