U Zrenjaninu dato gotovo 24.000 vakcina, problemi sa spiskovima za vakcinaciju

Ostavite komentar


  1. Moja porodica se dva puta prijavila.Prvinput pre dva meseca i još nas nisu zvali.Sin mi je dijabetičar tip 1 i spada u rizičnu grupu .Neznam po kom kriterijumu se prima vakcina kad su pozvani mladih i zdraviji .Zbog toga se pitam i dal da primim vakcinu .Očigledno da je i tu prisutna korupcija ili moraš da imaš neku vezu da bi primio vakcinu.

Ostavite komentar


Društvo

POKS: Naprednjacima važnije bežanje od odgovornosti nego zdravlje građana 8

POKS: Naprednjacima važnije bežanje od odgovornosti nego zdravlje građana

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) osudio je danas odbornike Srpske napredne stranke (SNS) što su odbacili predlog novosadske opozicije da se na dnevni red skupštine grada stavi tačka o formiranju komisije za ispitivanje činjenica o aferi "valjkasti crvi u vodovodu" i za preduzimanje mera koji će sprečiti da se ona ponovi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.