Ubijen policajac u Loznici: Traje potraga za napadačem, MUP objavio fotografiju osumnjičenog

Ostavite komentar


  1. Malo (puno) je sumnjivo da napadaci na policajca ostave, ni manje ni vise nego , pasos, da bi ih se moglo legitimirati, zar ne?

  2. Vrlo mi je sumnjivo da je „pronadjen pasos“ izdat od bla, bla, truc, truc…

  3. Trebalo bi da policajci u Srbiji pocnu da nose pancire, i da stite sebe kao Amerikanci!!!

  4. Dirljivo je što prokrivate identitet ubice policajca Hajziri Artan (33) nosioca pasoša tzv Kosova. Pošto je bekstvu bilo bi dobro da se objavi i slika i svi podaci. Na ovaj način pomažete mu u bekstvu.

  5. Užas! Srbijo šta si dočekala! Dok Dači i Aljek prete srpskom narodu silom ako ne pristane na mirnu i dobrovoljnu eutanaziju, dotle njihovi zemljaci, narko-dileri i trgovci ljudima, kojima je upravo aktuelna vlast omogućila potpunu slobodu kretanja bez kontrole, ubijaju srpske policajce.
    Užas! Užas! Užas!

  6. Da će Bog da padnu,i onda da ih zatvore u naš zatvor…! Saučešće porodici,neka mu je laka zemlja.

  7. Ko je potpisao sporazum *Open Balkan? Ko se time hvalio? Ko je Edija Ramu nazivao bratom? Ko je omogućio slobodno i nesmetano kretanje po Srbiji svih koji žive na KiM i Albaniji sa dokumentima izdatim od vlade u Prishtini*, uključujući tu i narko-dilere i trgovce ljudima? Tači, Dači ili Aljek?
    Nama prete policijom a njihovi štićenici ubijaju srpske policajce!
    Trebalo bi svi zajedno da uklonimo ovo zlo koje vlada Srbijom, uzurpacijom medija, medijskim mrakom, lažima, pretnjama, prevarama, krađom izbora, potkupljivanjem…

  8. Auuuu…,pa ovo je presedan!Kud ovo vodi? Kukava mu majka kada ga uhvate!Poigrao se opasno! Saučešće porodici i brz oporavak preživelim policajcu! Ovaj bolje da se sam ubije dok je vreme!!!!

  9. Vidi vidi ti ubio policajce i ostavio pasos da mu se nadje. Dacicu ove fore ste probali i sa Pandom pa nije vam islo dobro

  10. То нам је још један бенефит од ОПЕН БАЛКАНА.
    Албанци нам вршљају по земљи

  11. Zao mi izgubljenog mladog zivota. Srpska policija izgleda prolazi samo obuku kako da tuce sopstvene, goloruke gradjane koji protestvuju protiv rezima, nasilja ili rio tinta. Cim se nadju oci u oci sa kriminalcima i ubicama koji su naoruzani i sami bivaju ranjeni ili ubijeni.

  12. Zašto dupli standard? U toku istražnog postupka zbog nestanka male Danke ubojen je brat osumnjičenog u policijskoj stanici. Ne vidim da ima istrage o tom ubistvu, niko od policajaca nije osumnjičen za ubistvo, i ne traga se za policajcem ili polucajcima ubicama. Dokle više dvostruki standardi?
    Ovde je jako sumnjivo to što su osumnjičeni pobegli a ostavili pasoš.

  13. SNS nesposobna policija koja nije ni slučaj Danke Ilić normalno vodila i koja nije u stanju da nadje ubicu policajca. SNS kadriranje po partijskoj pripadnosti će sve uništiti i obesmisliti. Zaslužili ste, gledajte.

  14. Zao mi je roditelje ubijenog coveka pred kojim je bio zivot, moje saucesce rodbini, ja znam kako je njima i ka sam izgubio sina od takve sorte i ne moze za coveka da bude teze nego gubitak svog deteta…a drzava nek pojaca rad sa naplatama uz
    rad izvrsitelja, nek to bude prioritet, bezbednos drzave i ljudi je DNO….

  15. Pa objavljena je slika i ime i prezime,valjda je to dovoljno!To je bio granični prelaz…logično je da su mu tražili pasoš…zar nije logično da dok su gledali pasoš…da je pucao,pasoš ispadne,ovaj pobegne,na brzinu mu pasoš nije ni pao na pamet da ga pokupi.Građani Kosova imaju pasoše već godinama…ništa novo,pitate se pojedini,otkud njima pasoš?Tako da,mnogo nelogičnih i glupih komentara!

  16. Срби су угрожени попут Јевреја на блиском истоку али то треба и да схвате. Обавезан војни рок и опрезност на сваком кораку.

  17. Eeeh, kad pucaju na policajce na Kosovo su heroji pa se šetaju po beogradu ko dahije. Vlada srbije je stvorila te kriminalce na severu Kosova pa sad odoše kod svog zaštitnika vučka. Ma biče još mašine za mlevenja mesa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.