Mirza Radonjica (27) iz Novog Pazara, vozač Mega taksija, ubijen je u četvrtak sa dva hica u glavu, na lokalnom putu od Novog Pazara prema selu Vrbolazi, u blizini manastira Đurđevi stupovi. U saopštenju novopazarske policije navodi se, da su ih oko 14 časova zaposleni u Hitnoj službi obavestili da je pronađeno beživotno telo Radonjice.

Mirza Radonjica (27) iz Novog Pazara, vozač Mega taksija, ubijen je u četvrtak sa dva hica u glavu, na lokalnom putu od Novog Pazara prema selu Vrbolazi, u blizini manastira Đurđevi stupovi. U saopštenju novopazarske policije navodi se, da su ih oko 14 časova zaposleni u Hitnoj službi obavestili da je pronađeno beživotno telo Radonjice. Uviđaj su izvršili istražni sudija Okružnog suda i policija Novog Pazara, a uviđaju je prisustvovao zamenik okružnog javnog tužioca.
Detaljnijih zvaničnih informacija o ovom ubistvu, koji je uznemirio građane Novog Pazara, nema. Hajriz Hanuša, vlasnik Mega taksija u Novom Pazaru, za naš list je rekao da je ubijeni Radonjica u toj firmi radio oko dve i po godine, da je bio vredan i uzoran radnik.
– U 13,19 časova našoj dispečerskoj službi Mirza Radonjica je prijavio vožnju sa stajališta u centru grada ispred robne kuće „Pazarka“ do Vojničkih livada. Mi smo dobili informaciju od nekih dečaka da je naše vozilo na tom putu imalo udes. Na licu mesta smo zatekli užas – kaže Hanuša.
Prema nazvaničnim informacijama, Radonjica je prevozio muškarca i devojku, a očevidac ih je video kako beže posle zločina.
Mirza Radonjica će biti sahranjen danas u Novom Pazaru, a iza njega su ostale supruga i kćerka od tri godine. Mega taksi ne radi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari