Milisav Nikolić zvani Karisola (55) iz Čačka uhapšen je juče zbog sumnje da je iz lovačke puške, koju nelegalno poseduje, ubio Miru Nenadović(50) i ranio taksistu Milorada Bojovića (50), oboje iz okoline Čačka, izjavio je istražni sudija Okružnog suda u Čačku Branislav Stanić.

– Nikolić je rano jutros na magistralnom putu Čačak – Ovčar Banja, u mestu Pakovraće, pucao u taksistu Milorada Bojovića iz sela Parmenac, nanevši mu povredu glave – rekao je Stanić. Bojovićje, prema njegovim rečima, odmah prebačen u čačansku bolnicu, a Nikolićje svojim vozilom, marke mercedes, otišao u selo Prijevor u kuću porodice Milana Nenadovića, gde je iz iste puške ispalio dva hica u Milanovu suprugu Miru, koja je na licu mesta preminula.

Suprug ubijene Milan, inače slep, zadobio je povrede glave. Odmah posle ubistva policija je u Prijevoru pronašla Nikolića i uhapsila ga.

– Milisav Nikolićje ranije više puta osuđivan, a za njim je raspisana i poternica za izdržavanje zatvorske kazne – rekao je sudija Stanići dodao da je ranjeni Bojovićvan životne opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari