„Nezavisna komisija otkrila istinu o ubistvu gardista“: Prelević za Danas o rezultatima istrage slučaja „Topčider“

Ostavite komentar


  1. Vrlo dobro se zna zbog cega su mladici ubijeni. Djubrad na vlasti , ni jedna nije u sluzbi naroda.
    Prokletinje i dabogda im se seme zatrlo.

  2. Zanima me gde i kako su zavrsili gadovi iz vojske na celu sa Tufegdjicem.Komunisticka elita koja je vladala,a bojim se da vlada i danas.Udbasi su navikli da nekaznjeno ubijaju po Srbiji,u drugim republikama im to nisu dozvolili.Saucesce porodicama nastradalih,a komunistickoj bandi sve najgore.

  3. Добро., и ко је онда убио војнике? Ко је извршилац и због чега?

  4. Zasto niko ne pita Ponosa sta je istina?On verovatno zna,tada je bio u samom vrhu drzave i vojske.Pocinju da mi smetaju njegove lekcije o pravdi i postenju.I onda se pitamo,odakle Vucic.Pa,odatle.Od takvih,slicnih i gorih.

  5. Za Мирославa neupucenog:

    Mladicevi tjelohranitelji.
    Mladić (general kojeg je trazio Hag) se „sakrivao“ u pomenutom objektu (vrh drazave-vojni i civilni je to organizovao).
    Momci su slucajno bili u „pogresno vrijeme na pogresnom mjestu“ pa su, kao moguci svjedoci, likvidirani.

  6. Ili CIA ili MI6, nema ko drugi da je tragao za „onim generalom“ u to doba, pa njih pitajte. Možda vam i priznaju.

  7. Dobro, to je bilo jasno kao dan, da su vojnici ubijeni. Ali, bitno je ko ih je ubio! Pričalo se da su videli Ratka M.

  8. Божо, или кажи ко их је убио или не спомињи ову срамоту.

  9. Vojska nam je dno dna,narocito visi oficirski kadar koji iskljucivo sluzi rezimu a ne narodu.Visoki oficiri ogrezli u korupciju i kriminal,sverc oruzja kojim se bave,primer psihopate oca masovnog ubice iz Dubone.Nazalost ni danas se ne zna sta su tri vojna kamiona radila ispred kuce oficircine oca masovnog ubice.

  10. Uslov da se razmišlja o redovnom vojnom roku je upravo rasvetljavanje ovog i sličnih zločina, što nikome u vojsci ne pada na pamet.
    Tako da neka kasarne čiste sami, i postrojavaju svoju decu.

  11. Na žalost ti komunisti i dalje vladaju. Ovaj narod ih glasa i oni opstaju. E,,, da beše 6-ti Otobar sve bi bilo drugačije.

  12. Sve te nerasvetljene,zataskovane,skrivane istine i lazne informacije su „dobra“ poreporuka ljudima za slanje dece u vojsku. Treba usloviti drzavu,svi krivci,skrivaci,inicijatori pred sud i zasluzene kazne pa onda mozemo razgovarati o slanju dece u vojsku. Nepoverenje koje vlada u vlast,sudstvo,policiju moze se ispraviti samo postenjem a toga nazalost nema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.