U Nišu su se preksinoć i rano jutros, u roku od nekoliko sati, dogodili ubistvo i pokušaj ubistva izvršenih noževima, a žrtve su mladi ljudi, potvrdila je juče niška Policijska uprava. U saopštenju se navodi da je rano juče u kafiću „Klinika“ u niškoj Tvrđavi ubijen D. D. (26) iz Niša. Policija nije saopštila više detalja, osim da je počinilac nepoznat i da se za njim traga, kao i da je u toku „intenzivan rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa događajem“.

Kako saznajemo, D. D. je bio radnik obezbeđenja u kafiću „Reka“, gde se navodno sukobio sa osumnjičenim, koji ga je pratio do „Klinike“, gde je ubo nožem direktno u srce. D. D. je preminuo juče ujutru u niškom Kliničkom centru.

U drugom incidentu, koji se dogodio preksinoć u 18.10 časova, u naselju Branko Bjegović, u Dobrovoljačkoj ulici, M. M. (27) je zadobio teške telesne povrede opasne po život od uboda nožem. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju policija je isto veče uhapsila Darka R. (29) iz Niša. M. M. je zadobio teške povrede srca i grudnog koša i operisan je u niškom KC. Lekari su rekli da je M. M. još bez svesti i da se bore za njegov život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari