U ponedeljak oko 18 časova ispred kafane „Mali Metropol“ u Karađorđevoj ulici ubijen je Đorđe Mančić zvani Čume (29). Na njega je, prema brojnim svedocima, pucao Ignjat Lukić (64), koji se odmah predao policiji.

Dok je sedeo u bašti kafane Mančiću je s leđa prišao Lukić i ispalio dva hica u predelu glave. Tom prilikom u nogu je lakše ranjena slučajna prolaznica D. l. (54). Prema nezvaničnim informacijama, Mančić je dugovao Lukiću 5.000 evra. Takođe, iz nezvaničnih izvora, Mančića je čekao trogodišnji zatvor zbog prodaje narkotika.

Sve ovo nažalost dešavalo se u strogom centru grada, u prisustvu brojnih prolaznika i neposrednoj blizini osnovne škole. Ovo je u poslednja dva meseca drugo ubistvo u Šapcu – krajem jula likvidiran, sa više hitaca iz „škorpiona“, Dejan Jakovljević zvani Deba ispred svog restorana brze hrane. To se desilo u večernjim časovima, a takođe u blizini škole. Prošle subote, kod autobuske stanice, sa dva hica ranjena je LJiljana Gligorić dok je njen momak Veran Janković počinio samoubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari