Učitelji: Žrtvovani smo, nismo dadilje

Sve više zahteva da i učenici nižih razreda osnovne škole pređu na onlajn rad

Ostavite komentar


  1. Da li smo žrtvovani svi mi koji radimo u privredi, koji smo u kontaktu sa desetinama ljudi u proizvodnji svaki dan i koji nemamo luksuz da možemo i pomisli da radimo od kuće. Imajte na umu da mi moramo zaraditi novce i za vaše plate? A ko će da nam brine o deci dok smo mi na poslu?

  2. Zrtvovani smo jer radimo svoj posao?! A lekari, prodavci, pekari, dostavljaci, apotekari nisu zrtve?! Hajde da svi prestanemo da obavljamo svoj posao dok kovid ne nestane a da nam plata uredno leze na racun!

  3. Sve Vas treba poslati u kovid ambulante. Od svih učitelja koji su oboleli ni jedan nije dobio virus od dece. Pa razmislite malo o tome. Vi ste rizik za decu, a ne oni za Vas. Sramota jedna.

  4. ucitelji, manje gledajte tv, manje citajte novine, vise se bavite pripremom nastave da budete zanimljivi deci i ne bojte se jer da ste se sami edukovali, a ne preko Pinka, ne bi bili uplaseni, normalno boi isli na posao…..

  5. Deca uzrasta od 1-4 razreda retko ili nikako ne prenose virus.

    Moj sin je 2. razred osnovne i njemu i drugoj deci je nezamenljiv odlazak u skolu, druzenje i ucenje.
    Onlajn ne nauce NISTA.
    A gospoda ucitelji neka misle malo i na decu umesto sto pokusavaju da, po obicaju, ne rade nista.

    Ponavljam..vise studija je pokazalo da medju tako malom decom skoro da nema virusa…gospoda ucitellji bi samo da sede kuci ako mogu ..jer zaboga sede i nastavnici visih razreda..pa zasto oni da idu na posao.

    1. Bas me interesuje koje to studije su izvele taj podatak o zarazavanju mladje populacije. Molim vas da ga objavite.
      Radim u skoli i ne pada mi na pamet da idwm u iatu dok se nose ove brnjice i dok nas dnevno bombarduju informacijama o strasnom kovidu. Nismo mi kucepaziteljke da vam cuvamo decu. Sram vas bilo sve do jednog rositelja koji misli da je lako biti ucitelj. A druga stvar gospodo zulja vas nase radno vreme i plata? Birali ste profesije, pa sto ne izabraste nasu? Zulja mene i policajska i plata i beneficirani radni staz, ali sta cu- nisam ga birao. Pamet u glavu i pusti istrazivanje. Ne u skolu dok je Kovid!

      1. Pa samo ukucajte u pretrazivacu:Deca do desete godine ne mogu biti prenosioci korona virusa i videcete koje su studije u pitanju.pozdrav

  6. Otkud sad učitelji ?Učitelji su ukinuti u osnovnim školama još sedamdesetih.Tad su se masovno doškolovali učitelji i postali bi profesori.Oni koji nisu hteli,mogli su postavljeni kao vaspitači u celu ili polu dnevnom boravku u osnovnoj školi.Znam jer sam tada bio osnovac i išao u celodnevni noravak ,(ne obavezan,jer su roditelji plaćali).

  7. Za ovo sto se desavs u prosveti kod nas u preduzeću se placa 65% od plate i zove se nerad ili cenkanje.

  8. Učitelj sam i upšte ne želim onlajn nastavu. Radim u manjem mestu, poneki nastavnik se razboli srećom blago i vrati na posao. Postoje zamene. Onlajn je zlo za mlađe učenike i njihove roditelje koji onda treba da preuzmu ulogu učitelja. Efekat nastave na daljinu- nula. Nemojte misliti da svi učitelji isto razmišljaju

  9. Hvala vam sto niste objavili moj komentar,jos jedan dokaz da se misljenje obicnog gradjanina Srbije ne ceni uopste.U svom komentaru na ovu vest nisam uvredio nikoga, a vi niste objavili moj komenta,a pricate da ste nezavisne novine,a u stvari cenzura.Znam da ni ovo necete objaviti ali neka vam sluzi na cast.Umrla je i poslednja nada da postoji slobodno novinarstvo,a i sloboda govora u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.