Udruženja građana: Mera protiv buke besmislene i diskriminatorne

Ostavite komentar


  1. Krug dvojke, a?! E, pa neće ga više biti! A vi lepo se zavalite i gledajte Zadrugu dok grickate batak iz Lidla dok ne bude vreme za „Nacionalni dnevnik“.

  2. A udruženje ni reči o takođe debiltantskoj odluci i zabrani dostavljanja robe izuzev od 20 do 7 sati ujutro.

  3. Ne znamo sta je tacno u tom Vesicevom resenju ali ovo predlozeno kontra resenje je bez veze i odaje Murtu (ako Vesica oznacimo kao Kurtu). Buka iz kafica izbija jer su otvoreni. Ako su isti zatvoreni, zidovi bi morali biti debelo betonski a otvori hermeticki zatvoreni metalnim vratima i prozorima jer ozvucenja proizvode duboke basove koji prave fenomen rezonancije (akusticno pojacanje) cak i u daleko udaljenim prostorima (kao sto je to slucaj sa stanovima u Cetinjskoj). Jedino ozbiljno resenje je urbano zoniranje kao sto je to u uredjenim drzavama. Tamo gde je zona stanovanja ne sme da bude nikakvih diskoteka niti kafana koje sluze kao diskoteke. Tacka.

  4. A šta mi u Mirijevu da očekujemo do ove Mafije, kada uskoro započnemo da umiremo od boleština izazvani od bacila koje se množe po milion na minut u njima pogodnij sredini – kanalizaciska tešnost koja teća ulicom „Darinke Radaković“?! Heroina Darnika živi 99-tu godinu života, a borila se protiv zlih ljudi koji su opet zaposeli celu Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.