Udruženje 1 od 5 miliona: Stajemo na put svakom plagijatu

Ostavite komentar


  1. Provladini mediji kazu i da je izvesna Ana Stevanovic, clan predsednistva Djilasove stranke tskodje plagijator. Ima drugih imena po drugim medijima. Da vidimo kako ce rektorka da okonca „akademski problem“ i zatvori Pandorinu kutiju koja je otvorena. Gde ce se povuci crta a ocuvati 5 minuta slavnog angazmana? Bas da vidimo. I gde se bas uhvatise svi za tako delikatnu stvar kao sto su doktorati u Srbiji.

  2. Bravo.Postavlja se samo pitanje od kada će se kontrolisati radovi,bilo bi dobro da to bude od 2000 godine pa sve što je plagijat da se poništi,gospodo izvolite budite dosledni,dajte zahtev,stavite u proceduru kako to zakon nalaže,protesti i šetnje ne vode ničemu.

  3. Kao što stajete na put i drugu Đilasu,Jeremiću i svima koji su državu uništili neodgovornom ekonomskom politikom? Ako se na njih ugledate onda niže pasti ne možete.

  4. Što se tiče Trivan, preletača , nebi joj zamerili tj moglo bi i da joj se progleda kroz prste lopova , ali nemoze ni taj ustupak ,iz prostog razloga „ružna je „..!
    !

  5. Svi magistarski i doktorski radovi da se provere, pod mentortstvom Aleksandre Vranes. Citava mafija. Stancovali magistrature i doktorate gomili nasih postavljenih ambasadora. Mos mislit, magistarski i doktorski radovi na temu bibliotekarstva. Ambasadori pa jos bez dr. gdi to ima?

  6. Ako je neko lopov i narod ga ne podnosi zar je bitno dal mu je diploma prava ili lažna? Ono što vas muči jeste da oni dobro rade svoj posao i da su imaju podršku od naroda da ostanu u vladi pa makar se ispostavilo da imaju samo osnovnu školu.

  7. MA vi bolje sami sebi da stanete na put da nebi pali sa latice jer ste dosli do kraja tog puta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.