Udruženje Jedan od pet miliona pozvalo premijerku da se sastane sa vlasnicom TV Kanal 9

Ostavite komentar


  1. Ovo se zove ulaganje u budućnost, danas gladuje da bi sutra imala i od ptice mleko. Ovo je ismevanje zdravog razuma, bogati štrajkuju glađu.

    1. Treba se prvo raspitati kakav je poslodavac doticna Maja i kako se ophodila prema radnicima.Nije bila u stanju da isplati radnicima cele plate nego davala po 1.000 pa po 3.000 i tako seckala jadnih 15.000 platu. Kada je zaposlila ljude preko prve sanse od 25.000 morao si da potpises da si dobio sve pare a dobijao svojih 15000 ostatak ide firmi…..Radila kompenzacije za reklame za svoju porodicu a radnike ko …..Mnogo losih stvari ste radili,ali ako ste stvarno gladni znate konacno kako je vasim radnicima!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.