Udruženje „Koraci“: Patrijarh da se izvini zbog uznemirenja javnosti

Ostavite komentar


  1. Verujem patrijarhu, čega se boje dotična Gospoda ako nisu učestvovali u tome

  2. Ako su radili to što kaže Porfirije treba ih smeniti odmah. Ako su ubeđeni da su to radili zarad dobra učenika, ne treba da se boje da im se znaju imena.

  3. У три основне школе је истина,што знам директно. Наставници,поуздано врше преумљивање за тзв. грађанско васпитање.За директоре,не знам,али неко зна.

  4. Чуди ме да лист Данас подржава дискриминацију тако што подржава слободно опредељивање за грађанско или верско васпитање, односно осуђује патријарха који је због неодобравања дискриминације…

  5. Podrška tim direktorima koji nisu zaborabili da je skola sekularna institucija i da veronauci nije mesto u skoli nego u crkvi. A osobe koje podržavaju takav lov na vestice samo potvdjuju njihovo nazadno stanje svesti i pospešuju polarizaciju u društvu koje je već podeljeno. Zavadi pa vladaj !

  6. Ja bih rado video taj spisak da svakom posaljem cokoladu i po 10000 dinara. Veronauka i ostale gluposti za obmanjivanje i manipulaciju ljudima u crkvu, skola je mesto nauke.

  7. Pa nije se niko uznemirio kome da se izvinjava, a i koga je hteo da opomene pitanje je, treba ukinuti građansko a na versku nastavu ide ko želi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.