Udruženje podnelo prijavu: „Za jedan mandat gradski urbanista Marko Stojčić stekao šest stanova“

Ostavite komentar


  1. Pa nije baš dobra adresa za podnošenje prijave. I tamo sede neki koji ne zaradjuju već se „namiruju…“.
    Ovu lopinu što pre iza brave!

  2. Ta „Naša mesna zajendica“ je izgleda zaboravila u kojoj je državi. Svi koji su iz SNS i koji su nekakva „vlast“ drže se stare srpske izreke da je Bog bradu prvo sebi stvorio. Pa neće valjda taj Stojčić da se bogati za mesnu zajednicu ili za stanovnike Beograda. Odlično zna da može da se otima samo dok je vlast. Zato lapa gde stigne i šta stigne. Verovatno neće stati na samo 6 stanova u BG. Kada je Mali mogao da mazne više od 20 apartmana u Bugarskoj, zašto nešto slično -dok vlada SNS- ne može da ostvari i taj do juče malo kome poznati arhitekta? Znači nastavak briče o bogaćenju -sledi!

  3. Радости триста, без мандата – ништа !

  4. Ne šta, maheri su za malverzacije, kapa dole, al ne mogu dokle hoće.

  5. Нико нетреба да иде у затвор само им све одузети и дозволити да понесу кофер са стварима и на улицу. Пошто су тако паметни и способни то за њих неће бити проблем. Зашто их џабе хранити и одевати у затвору.ч до за

  6. Ovo ima samo u Srbiji. Zar vlast ne treba da poštuje zakone i da oni rade svoj posao a ne da štite lopurde koji menjaju zakone za svoje potrebe?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.