Udruženje radnika na internetu pozvalo advokate da pomognu građanima koji ostvaruju prihode iz inostranstva

Ostavite komentar


  1. Molim sve da se ukljuce da pomognu ovim mladim kreativnim ljudima.Oterace ih ova vlast svojom alavoscu.Ostace nam samo oni sto motaju kablove

  2. A šta je sa onima kvazi konsultantima iz Novog Sada koji zatađuje hiljade evra mesečno pružajući savete frilenserima?

  3. Mladi ovde nemaju sta da traze. Od njih se otima da se da stranim i bratskim IT kompanijama i onda da se prica kako se ulaze/razvija IT sektor.

    1. Kako ljudi ne shvatate?! Da bi drzava nekome izdasno dala, recimo bratu premijerke, drzava mora od nekog i da uzme, recimo od gradjana!

  4. Za pocetak 2. decembra u 12 svi frilenseri da izadju zajedno sa privrednicima ipred vlade, to je najmanje sto u ovom trenutku mogu da urade za sebe. Da vlast vidi koliko vas ima i da ste svi zajedno. Ako propustite ovu sansu i ne izadjete onda niste ni zasluzili da vam neko pruza pomoc.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.