Udruženje sindikata penzionera Srbije traži ostavku Đorđevića

Ostavite komentar


  1. Ovi penzioneri su zaista postali nepodnošljivi, čovek im je izdejstvovao nikad veće penzije a oni bi sada da ga tuže sudu i njegovu ostavku, pa stvaaarno bre, što je mnogo, mnogo je.

    1. Mnogo je kada tuku i kradu, a oni su ukrali. I jos se dice kako su penzioneri sami to trazili da bi spasli drzavu. I fontani i Beograd na vodi i rasvetu, koje jos nema ni u Becu. A, Beograd i Bec, da li se mogu meriti . Ti ces sigurno reci da je Beograd bolji. To je razmisljanje KV.

    2. kada budes otisao u penziju iz rudnika a posle da ti otmu deo javi se za komentar

  2. Dragi penzioneri, da li ste se pitali da li je bilo po Ustavu pvećanje penzija iz prazne kase, kada je tadašnji guverner NBS tvrdio da nema para u budžetu i pošto ga Tadić i društvo nisu poslušali podneo je ostavku iz moralnih razloga. IZ PRAZNE KASE SE NE MOGU POVEĆAVATI NI PLATE, A NI PENZIJE, to uvodi zemlju u štampanje para i galopirajuću inflaciju. Ko se seća, tako je u Srbiji bilo devedesetih godina, novčanice sa mnogo nula, čini mi se čak do trinaest komada iza jefinice.

  3. Samo u Pancevu je podneto 3000 tuzbi protiv PIO fonda zbog otimanja penzija, necemo im dozvoliti da nam otmu nasu imovinu po cenu da moramo u Strazbur.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.