Udruženje sudija: Pisma podrške umesto javnog stava

Ostavite komentar


  1. Trebalo bi vise da vas interesuke ko je savetnik iz Venecijanske komisije koji je ucestvovao u pianju predloga amandmana. Najgluplja izreka da je ovo za dobro gradjana nije istina. Da se brinu o gradjanima oglasili bi se odavno bar u vezi duzine trajanja sudskih procesa. Iskljucite emocije I napravimo iskrene I dobre izmene da nam olaksa put u EU.

  2. Kako sudije nije sramota da se uopšte javljaju. Da je sudstvo i tužilaštvo pošteno i nezavisno, rešili bi za ove dve godine slučaj Savamala.
    Zbog toga ne bi smeli da se javljaju, i sve bi ih trebalo isterati jer su svi isti, kako je ko u mogućnosti, ali su svi prevaranti.
    Vade se da sude po zakonima koje je donela Skupština, ali presuđuju po svom nahođenju, bahato. SRAM VAS BILO!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.