Udruženje turističkih agencija podnosi tužbe protiv Brnabić, Matić i turističke inspekcije

Ostavite komentar


  1. Apsolutno ne postoji razlog da se nekome zabrani da prodaje turističke aranžmane ovako ili onako. To se drugovi zove ponuda i potražnja. To što neke agencije i dalje žive u nekim prošlim vremenima, misleći da samo oni imaju primat nad klijentima… Žao mi je. Pokazalo se koliko su sposobni za vreme pandemije, kada su svi popucali zbog nelegalnog vođenja poslova i „pare na ruke“ momenata. Radio sam u dovoljno „jakih“ agencija da bih znao kako funkcionišu.

    Slažem se sa tim da inspekcija treba da zatvori 90% agencija jer im je klijent na poslednjem mestu, bitni su samo profiti, podrivanje konkurencije i lažno obaranje cena. Vreme masovnog turizma je gotovo. Ili se prilagodite ili nadjite drugo zanimanje. Jednostavno je

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.