Ugašen lokalni nedeljnik Vranjske

Ostavite komentar


  1. Država se poslužila sredstvom koje joj je velikodušno utrapio u šape baš Vukašin Obradović. Kako? V. Obradović je iz sve snage branio i iz sve snage se zalagao za tzv. projektno finansiranje medija. Žustro se suprostavljao onima koji su dobronamerno krikovali ovu nakaznu ideju i praksu. Žao mi je, i to mnogo, što su ugašene "Vranjske". A Obradoviću poručujem da stavi prst na čelo i da ga dugo drži na čelu.

  2. Nerazumem. Glasaju većinski za SNS i za ive oko njih, a kada"Đavo dođe po svoje", kukaju i traže da ih neko drugi spasava, ane oni sami da se bore za sebe. Biće još gore, a vi samo sedite i pričajte. Dela, a ne reči. To nam treba.

  3. Kako da ga ne uguše kada javljaju tragične istine koje su svakodnivica u nekada gradu privrednom DŽinu- SIMPO, Jumko, Koštana, Alfa i još nekoliko uspešnih preduzeća. A sada "Vranjske" objavljivali su i ovakave targedije koje traju: "Skandal u Vranju: Prostitucija štićenica Doma za decu i omladinu „Olivera Verica Đorđević“
    VRANJE – Tužna i sumorna priča o tragičnim sudbinama četiri devojčice bez roditeljskog staranja, koju objavljuju „Novine vranjske“ otkriva da se štićenice Doma za decu i omladinu „Olivera Verica Đorđević“ u Vranju prostituišu.

    Prema svedočenju P. S, P. M, M. M, i L.L, glavne podvodačice su dve starije maloletnice u Domu koje imaju bogato seksualno iskustvo. Štićenice pomenutog doma telo prodaju mlađim i starijim muškarcima za 200 dinara."

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.