Uglednog srpskog hirurga domaći psihijatri proglasili neuračunljivim iz osvete

Ostavite komentar


  1. Treba u medijima objaviti imena tih baraba i pokrenuti krivični postupak protiv njih.

  2. Mislim da bi tim psihijatrima trebalo pregledati istoriju bolesti i proveriti gde su zavrsili medicinu.

  3. Boze,na sta smo mi kao narod spremni,da bi ocuvali svoje intetese i sakrili svoje greske?Ima li tome kraja?Ima li neko“iznad“tih bahatih stvorova u bilo kojoj struci?Gde je struka?

  4. Zar nije malo čudno što se doktor stalno sa nekim tuži? Možda, ipak, stvarno nije sve crno- belo, kako neko napisa u komentaru.

  5. Sta reci za Srbiju ovo je normalna pojava jer smo mi degenerisano drustvo i narod na pragu neadertalca .

  6. Da, doktor se sudi zato sto ima svoj stav. Ovde svi ćute i trpe. Zato se vi bolje uptajte u kome ili u čemu je problem.

  7. Nista nije cudno. Zaposleni inspektori u poreskim upravama takodje obavljaju drzavne poslove za privatna lica ako neko nekome zasmeta

  8. Podrska za doktora Lensa verujem da je sve tacno obzirom da poznajem dosta dobro nase drustvene prilike.

  9. A ovi sto su ga proglasili ludim, imaju diplome sa Mega-Trt univerziteta slavnog Micka, i po neki kurs

  10. Na delu je krah i medicine i pravosuđa. Udruženo zločinačko delovanje da bi se zataškalo neznanje i nerad. A sve to pod zaštitom Medicinskog fakulteta, Ministarstva prosvete i Ministarstva zdravlja. Izgleda da pojedinci misle da nikada neće biti pacijenti. Hoće! Tada i njima može isto da se desi.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.