Ne znaju koliko će da košta, ali se boje da će „pojesti“ štošta: Šta misle zaposleni u vrtićima i školama o ugradnji kamera u obrazovne ustanove?

  1. Pitanje – kada ce biti isplata 20.000 koje je trebalo da dodele za osnovce i srednjoskolce za kupovinu udzbenika? Sta se sa tim desava?

  2. ..nista nedoprinosi sem uvoznickom lobiju koji ima povlascen polozaj od slatke vlasti i koji je rasturio srpsku privredu i uveo u duznicko ropstvo..bolje te novce ustupiti zaposlenom narodu koji radi sa decom..

  3. MIslim da teba postaviti kamere i u sobe s decom, jer se vlast mora uveriti da deca ne izrastaju u njihove protivnike, il da preventivno spreče buduće pobune, već u tom uzrastu. Isto tako, da se kamere postave u svaki dom, a stanovništvu da se naredi da nabavi opremu kojom će biti izvučena, policija da koristisoftver koji će detektovati svaku pvišenu reč uperenu protiv vođe, vlasti i sistema, i da se to odmah kazni. MOže se namsestiti da ti priluškivači, u prvom stepenu reakcije, ispuste mali elektrošok, da opomenu buntovnika, a ako ne bude dovoljno, da reaguje policija. Ne bilo koja, već da se osnuje novi rod, nešto poput Beogradskog Belog, da se napravi SrBski Crni policajac. Živela špijunirana Srbija!

  4. Moja deca sve češće dolaze iz vrtića gladna, jer su, kako kažu,tražilа dodatak ali nije imalo dovoljno hrane. Neki dan je mali bio jako srećan, jer drugarica nije jela, pa je dobio i njen obrok. Mi ne tražimo besplatan vrtić u kome za dete od pet godina ne može da se obezbedi dovoljno hrane, u kome deca certaju na četvrtini poledjine nekakvih faktura, gde moramo da kupujemo čaše za vodu jer ni to vrtić ne može da kupi, ali ima video nadzor, već ustanovu gde nam deca neće biti gladna i gde roditelji neće morati da kupuju osnovne stvari. Igračke i didaktička sredstva su posebna priča. A da ima potrebe da se to divno osoblje zaštiti -ima. Jer, ima zaista nasilnih i agresivnih ispada roditelja koji misle da čine dobro svojoj deci napadajući vaspitače i dajući ostaloj deci užasan primer. Iskreno mislim da je tu dovljno imati obezbedjenje koje će da pozove policiju koja će,pak, da se potrudi da odmah izadje na teren i da se izrekne nekoliko drastičnih novčanih kazni koje će te bahate opameti

  5. Школе више нису васпитне установе. Кад учитељи не могу да повуку за зулуфве, подвикну кад треба и лупе дневником о сто и тако изграде свој ауторитет за мале паре и штету, на ред долазе камере, полиција, суд и кривични поступци против малолетне деце….то је боље него мало за зулуфе зар не родитељи деце у Србији…

  6. E super, sad ćemo onda odmah iz cuga znati ko crta grafite, baš korisno…A psihopate među decom (i roditeljima) ćemo i dalje da imamo, školski psiholozi i pedagozi i dalje nek piju kafice uzdravlje!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.