UGS Nezavisnost i Savez penzionera Srbije: Političkim delovanjem do isplate duga za penzije

Ostavite komentar


  1. Jedini vaš proizvod su ,,navijači,,koliko karata prodate tolika vam je plata,posle svih plaćenih obaveza.Plaćaju vas da ne skandirate:,,Vučiću….,,manje važno.Penzioneri stari,umorni,bolešljivi treba da izdržavaju antitalente….OO nekada oznaka za wc danas oznaka za,, okot ološa,,bleji po terenu i izdržava ga siromašni penzioner.Dosta ulaganja u OO šta zarade neka dele.Umre 107.000 penzionera zaposli se 8.000 mladih radnika i to se zove uspeh.

  2. Profesore Stoiljkoviću, sindikate su uništili vođe sindikata, poslodavci i zakon. Toliko se namnožili sindikati da i oni ne znaju svoj broj. Ucene poslodavaca i klimoglavstvom i šlihtanjem vođe sindikata po preduzećima su uništili funkciju sindikata, pogotovu kada su ukinuti izbori. Jedan predsednik sindikat ostaje predsednik dok mu se ne desi nešto. Direktori utiču nad sindikatima, zavisno od klimanja predsednika glavom pred njim, tako prima platu i uživa u bonitetima kojih mu daje direktor. Tako danas, tako sutra i stalno. Radnici i članovi sindikata neka se ugledaju na sindikate u EU, a ne što im kažu sadašnjih sindikalnih nedonošćad..

  3. Penzionerima je ljudski da se vrate otete penzije. Oni su najviše oštećeni i uništeni u godinama fiskalizacije države, kako kaže vlasnik države. Toliko im se zahvaljivao, čak i lično pismom, a s druge strane smanjio je prosečnu penziju na 47,83% prosečne plate i sada najgore žive penzioneri. Profesore Stoiljkoviću, sindikate su uništili vođe sindikata, poslodavci i zakon. Toliko se namnožili sindikati da i oni ne znaju svoj broj. Ucene poslodavaca i klimoglavstvom i šlihtanjem vođe sindikata po preduzećima su uništili funkciju sindikata, pogotovu kada su ukinuti izbori. Jedan predsednik sindikat ostaje predsednik dok mu se ne desi nešto. Direktori utiču nad sindikatima, zavisno od klimanja predsednika glavom pred njim, tako prima platu i uživa u bonitetima kojih mu daje direktor. Tako danas, tako sutra i stalno. Radnici i članovi sindikata neka se ugledaju na sindikate u EU, a ne što im kažu sadašnjih sindikalnih nedonošćad..

  4. Bas je interesantno da udruzanja penzionera koja su formirala PUPS i pristala na smanjivanje i neuskladjivanje penzija traže vraćanje otetog. Gde su do sada bili 5 godina ili isle da smo veverice i da smo prethodno zaboravili. I ovi sindikati u Srbiji dozvolili da radnici budu robovi a penzioneri na kontejnerima. Da ne misle oni da pomognu lopovima na izborima. Pa jos i jedan opozicioni list to pokazuje…

  5. Zar su Savez penzionera Srbije u Udruženje penzionera Nezavisnost koji se finansiraju iz budzeta odlučili da dignu svoj glast protiv pljacke penzionera. Gde su bili do sada na protestima penzionera i u Narodnoj skupstini Srbije gde su njihovi poslanici trebali da se bore za penzionere. Umesto toga slikanje sa Krobabićem. Ovo može da prođe samo na režimskim medijima. Jadno!

  6. Prvo treba smeniti penzinere u u Skupstini i na svim nivoima, i da novi nateraju onog ko je na vlasti sad, i ubuduce da se vrate otete penzije, a da se natera pravosudje i policija (normalno reformisana, ) da se lustruiraju svi tajkuni, i vrati oteto od naroda, i da MINISTRI I VLADA U SKUPSTINI PODNOSI RACUN GRADJANIMA, A NE DA PRICAJU GLUPOSTI I SAMO STITE ONOG KO JE NA VLASTI. TO JE DUG PREMA MLADIMA KOJI JOS NISU OTISLI, I POCETAK POVRATKA.Znam da deluje kao naucna fantastika, ali tako mnogi osecaju i mkisle.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.