Uhapšen bivši direktor Beogradske poslovne škole zbog zloupotrebe položaja

Ostavite komentar


  1. Beogradska Poslovna skola je poznata i po nastancovanim diplomama koje osim policajcima i drzavnim sluzbenicima nikome ne sluze. Narocito u isturenim odeljenjima. Znam jedno Odeljenje. Devedesetih je nastava organizovana u Hotelu Lepenski Vir, a ispiti su toboze bili u Beogradu sto nije bilo tacno. Samo su pecati udarani. Pre nje je isto u tom stilu slicna skola iz Novog Sada, kraja nije bilo. Skolu su upisivali i oni sa trogodisnjim pinterskim skolama bez polaganje razlike. Obogatili se i profesori i Skole, ostavili kadar sa nikakvim diplomama. Ti su h policiji, pojedini dogurali do Ministarstva i dobijali visoke cinove. Pa tako je i njihov ministar doktorirao. Najopasnija stvar za jedno drustvo da ga vode ljudi koji imaju lazne diplome, ili diplome ovih kriminalnih skola

  2. Vuk Jeremic je o ovome govorio pre godinu dana na TV Nasa. Ako se secam umesano je i ministarstvo sporta. sta se cekalo godinu dana? Predizborna kampanja?

  3. Na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu potrošili 15 miliona dinara za mesec dana, a Škola posluje u minusu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.